Hotell i Matera

Locanda di San Martino

<p>San Martinos nye spa-område med underjordisk basseng</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Alle rommene er stilfult møblert med flotte tremøbler og noen moderne gjenstander. De har klimaanelgg, satelitt-tv og internett. De har alle et eget bad, flott dekorert med fargerike fliser.

Bosted til franciskaner munkene

Hotellet er gammel religiøst tilholdssted for Franciskanermunkene, og et av rommene er fremdeles et tidligere snekkerverksted. Renoveringen av hotellet har foregått med følsomme hender og dyp respekt for hotellets historiske verdi. Man får altså den ultimate kombinasjonen av et historiske minnesmerke og moderne komfort.

Les mer om Locanda di San Martino

Spa-senter Thermae med basseng Man tror nesten at det er en løgn, men her midt i Sassa området finner man et spa-senter med basseng i hotellets grotter. Området er innendørs og er derfor åpent året rundt. Det har bla. grottebasseng, jacuzzi, badstue og tyrkisk bad. Bassenget er alt annet enn tradisjonelt og firkantet. Den er ca. 160 cm dyp og opplevelsen er fantastisk- Vi gjør oppmerksom på at den er forbeholdt voksne (over 18 år).

Bo i grottene med utsikt over Materas Sassi

Hotellet åpnet i 2003 og er et 3-stjerners hotell med 28 rom, heis, bar, samt konferanse og lesesal. Det finnes ikke restaurant, men hotellet ligger midt i Materas gamle bydel, og det er mange gode spisesteder med lokale retter i nærheten. Rommene er innredet i urgamle grotter som har beholdt deres opprindelige former og har et kjølig inneklima - også i de varmeste sommermånedene - og mange av rommene har terrasse med utsikt over Sassi di Matera. Alle rommene er stilfullt innredet med flotte gamle tremøbler og enkelte moderne gjenstande -klimaanlegg, satelitt-tv og internett adgang-. Alle rommene har også bad som er flott dekorert med fliser. Annex - 250 m bort.

Locanda di San Martinos beliggenhet er enestående midt i Materas labyrint av kronglete stier. Eldre og bevegelseshemmede skal vite at I Sassi di Matera ligger i en kløft og hotellet er bygget langs en klippevegg, så det forekommer endel trappetrinn og kronglete ganger.

Les om rommene på Locanda di San Martino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Locanda di San Martino

Les personlige anmeldelser av Locanda di San Martino som ligger i Basilicata. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Locanda di San Martino. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Locanda di San Martino

Bedømmelse av Locanda di San Martino

Les mer

Fantastisk hotell.

Veldig fine og koselige rom og spesielt å bo i en "grotte", vi var også en tur i det underjordiske bassenget og det var en virkelig fantastisk opplevelse.

Les mer

Super god.

Levd fullt opp til våre forventninger.
Spennende hotellet.
Veldig god frokost i hyggelige omgivelser, selv med pianospiller.
Nydelig og annerledes SPA.
Bare positivt å si.

Les mer

Helt suverent - Storslått

Ganske vanskelig å finne frem til hotellet. I veibeskrivelsen står det at man kan kjøre helt frem til hotellet. Dette stemte ikke helt da det foregikk gatearbeid det siste stykket. Men men, vel fremme i resepsjonen fikk vi en beundringsverdig velkomst. Vi kunne enten låne en bil og kjøre bagasjen til hotellet, eller så kunne hotellet sørge for at bagasjen vår ble hentet. Hotellet tilbyr parkering i garasje mot betaling, som inkluderte at den ble kjørt til garasjen og hentet dagen etter. Verdt hver Euro.
Rommet var fantastisk med herlig atmosfære og gode arbeidsflater. Utsikten var som tatt fra et postkort, magisk.
Veldig kyndig, engelsktalende personale som hjalp oss med å finne det vi ville se, hvor vi skulle spise og hva vi skulle gjøre. Superprofesjonelt.
Vi bestilte time i spa-senteret noe som var en opplevelse - stilig, autentisk og veldig unikt.
Frokosten var på italiensk vis mat av ypperste klasse servert i stemningsfulle lokaler. For å ytterligere forbedre stemningen satt en pianist i lokalet og spilte; en ordentlig opplevelse å bare spise frokost.
Byen Matere er vel verdt et besøk, vi var der et døgn og i høysommervarmen kjentes det perfekt.

Les mer

Spennende hotellanlegg

Les mer

Bedømmelse av Locanda di San Martino

Les mer
 
search map