Hotell i Matera

Locanda di San Martino

San Martinos nye spa-område med underjordisk basseng
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Alle rommene er stilfult møblert med flotte tremøbler og noen moderne gjenstander. De har klimaanelgg, satelitt-tv og internett. De har alle et eget bad, flott dekorert med fargerike fliser.

Bosted til franciskaner munkene

Hotellet er gammel religiøst tilholdssted for Franciskanermunkene, og et av rommene er fremdeles et tidligere snekkerverksted. Renoveringen av hotellet har foregått med følsomme hender og dyp respekt for hotellets historiske verdi. Man får altså den ultimate kombinasjonen av et historiske minnesmerke og moderne komfort.

Les mer om Locanda di San Martino

Spa-senter Thermae med basseng
Man tror nesten at det er en løgn, men her midt i Sassa området finner man et spa-senter med basseng i hotellets grotter. Området er innendørs og er derfor åpent året rundt. Det har bla. grottebasseng, jacuzzi, badstue og tyrkisk bad. Bassenget er alt annet enn tradisjonelt og firkantet. Den er ca. 160 cm dyp og opplevelsen er fantastisk- Vi gjør oppmerksom på at den er forbeholdt voksne (over 18 år).

Bo i grottene med utsikt over Materas Sassi

Hotellet åpnet i 2003 og er et 3-stjerners hotell med 28 rom, heis, bar, samt konferanse og lesesal. Det finnes ikke restaurant, men hotellet ligger midt i Materas gamle bydel, og det er mange gode spisesteder med lokale retter i nærheten. Rommene er innredet i urgamle grotter som har beholdt deres opprindelige former og har et kjølig inneklima - også i de varmeste sommermånedene - og mange av rommene har terrasse med utsikt over Sassi di Matera. Alle rommene er stilfullt innredet med flotte gamle tremøbler og enkelte moderne gjenstande -klimaanlegg, satelitt-tv og internett adgang-. Alle rommene har også bad som er flott dekorert med fliser. Annex - 250 m bort.

Locanda di San Martinos beliggenhet er enestående midt i Materas labyrint av kronglete stier. Eldre og bevegelseshemmede skal vite at I Sassi di Matera ligger i en kløft og hotellet er bygget langs en klippevegg, så det forekommer endel trappetrinn og kronglete ganger.

Les om rommene på Locanda di San Martino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map