Hotell i Matera

La Casa di Lucio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En by helt utenom det vanlige

Matera er en av de mest spennende byene i verden, og den skal være europeisk kulturby i 2018. Matera er spesielt kjent for sine mange grotter og det var her lokalbefolkningen bodde med husdyrene sine til slutten av 50-tallet da de ble tvangsflyttet. I dag har de fleste av grottene fått tilbake verdigheten og æren igjen, og byen har havnet på UNESCOs liste over verneverdig kulturarv. La Casa di Lucio er et herlig lite hotell med kun 7 rom som er innredet i nettopp de gamle grottene. Atmosfæren er helt unik og vi er helt sikre på at du kommer til å føle deg hensatt til en annen tid og et annet sted idet du trær over dørterskelen og inn i de vakre og fascinerende omgivelsene. Hos La Casa di Lucio har man øye for detaljer, og det er rikelig å se på.

Nyt stemningen på en av hotellets terrasser

Om sommeren kan du sitte utendørs på en av hotellets terrasser og nyte frokosten din samtidig som du beundrer de nydelige og unike omgivelsene. I tillegg til å servere frokost har La Casa di Lucio også en hyggelig bar og en deilig restaurant der du kan nyte middagen din i skjæret av stearinlysene. Et minus med La Casa di Lucio er at det er umulig å kjøre rundt i Materas gamle bydel Sassi. Derfor anbefaler vi at du parkerer bilen i den øvre og nyere bydelen og går resten av veien derfra. Vi kan til gjengjeld også love deg at det er verdt alle anstrengelsene.

Les mer om La Casa di Lucio

Unike rom med en helt spesiell atmosfære

På La Casa di Lucio er det kun 7 rom (derav 2 er suiter), og alle er forskjellige. Alle rommene har selvstendig inngang og er elegant innredet med stor respekt for stedets historie. Rommene har aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, minibar og bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Noen rom har en oppholdsavdeling og enkelte har også boblebad.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map