Agriturismo i Bernalda i Basilicata

Masseria Cardillo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Masseria Cardillo er et imponerende landsted som gjennomgikk en totalrenovering i 2001. Den gamle låven og huset har fått nytt liv med enkle og elegante linjer som gjennomgangstema i de romslige lokalene.

Imponerende eleganse

Når dere kommer inn i stedets store fellesstue er det vanskelig å ikke la seg imponere av den elegante og enkle innredningen. De antikke buede takene og det flotte, hvite steingulvet danner en unik kontrast til de myke og behagelige sofaene. Om vinteren tennes det i peisen her og varmeanlegget settes igang, noe som oppfordrer til lune kvelder i vakre omgivelser.

Les mer om Masseria Cardillo

Nyt hagens svømmebasseng

Stedet har romslige og flotte rom, svømmebasseng i hagen (det er påbudt å bruke badehette av hygieniske årsaker), stor og koselig fellesstue med peis (kan brukes til konferanser og møter), og et herlig spisested der områdets og eiendommens egne råvarer brukes i matlagingen, og det kan tilberedes mat etter avtale / mot bestilling. Masseria Cardillo produserer selv en kaldpresset ekstra jomfru-olivenolje, honning, syltetøy, frukt og grønnsaker.

Egen terrasse til rommet

Rommene er alle flott møblerte og har egen terrasse, aircondition og eget, romslig bad med toalett og dusj. Stedet har valgt å ikke sette tv på rommene for å bevare den autentiske landlige stemningen, men dere kan få det hvis dere ønsker det. Istedet for tv-titting anbefaler vi heller å besøke den nærliggende og gamle byen Matera (i Sassi), antikke Metaponto, de flotte trulliene i Alberobello og ellers nyte nærmeste strand (ca. 5 km)... eventuelt tilbringe solrike dager ved bassengkanten.

Mulighet for golf og tennis

Stedets åkre grenser til en 18-hullers golfbane som kan nås med knappe 5 minutter i bil. Det er i tillegg mulig å ri og spille tennis på stedet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Tritone

Lipari Øy, De Eoliske Øyer

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica, Puglia

Anbefalinger for deg

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Vagneur

Saint Nicolas, Aostadalen

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

search map