Ferieovernattinger i Bernalda

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byens historie er ikke så lang som mange av Basilicatas andre byer da arkeologiske funn herfra "kun" kan dateres tilbake til 1200-tallet.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Historiske bygg og berømte regissører

Bernalda fikk sitt navn i 1470 da sekretæren for Kong Alfono II av Aragon - Bernardino de Bernaudo - oppførte byen. Det var også på den tiden byens hovedkirke og slott ble bygget, og begge bygningene kan besøkes i dag. I tillegg kan vi nevne som en liten "fun fact" at den berømte amerikanske regissøren Francis Ford Coppola har kjøpt hus i byen da familien hans stammer herfra.

Les mer om Bernalda

Bestill ferieovernattinger i Bernalda

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Bernalda og ellers i Basilicata. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map