Ferieovernattinger i Valtournanche

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i et ski- og fjellparadis

Området Valtournananche strekker seg fra 3200 m.o.h. på sitt høyeste ned til Ventina Gletjeren på 1600 m.o.h., og forbinder Creuil-Cervinia og Zermatt i et moderne og velfungerende skiområde med løyper i alle vanskelighetsgrader. Her finner du også treningsløyper som er anerkjente for nasjonale og internasjonale skiløp. Gjennom Valtournanche går en av de mest berømte skiløypene, nemlig Reine Blanche som starter på 3883 meters høyde på Klein Matterhorn, og fortsetter 20 km nedover med en høydeforskjell på 2300 meter.

Sørvendte nedkjørsler

Området fungerer utmerket som både et lite og et stort skiområde. Men vær oppmerksom på at nedkjørselene til Valtournanche ligger på sørvendte skråninger, noe som gjør at snøen smelter raskt og de nederste løypene ikke alltid er åpne. Dermed kan du ende opp med å måtte ta heisen ned det siste stykket.

Skilandsby med alt som hører til

Det går skibusser hele dagen mellom Valtournance og Breuil-Cervinia, så man kan starte og slutte begge steder uten problemer. For et par år siden kom det en ny skiheis i Valtournanche som har økt kapasiteten, så du slipper lange heiskøer om morgenen. Det er både restauranter, pizzeriaer, kaféer, barer, butikker, skiutleie, skiskoler og alt annet som forventes å finne i en skilandsby. Området er snøsikkert takket være Breuil-Cervinias høyde.

Hvordan komme frem til Valtournanche?

Det er lettest å komme seg hit med bil fra Geneve og inn gjennom den gjenåpnede Mont Blanc-tunnelen. Fra Torinos flyplass er det 1,5 - 2 timers kjøring, og fra Milanos flyplasser er kjøretiden 2 - 2,5 timer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map