Feriebolig i Saint-Pierre i Aostadalen

Residence Chateau

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I bunnen av Aostadalen finner dere den lille byen Saint-Pierre - omgitt av majestetiske og uinntakelige slott og festninger. Ved siden av hovedslottet som pryder en bakketopp midt i byen kan dere bo i pene leiligheter, nyte utsikten mot slottet og samtidig få et godt utgangspunkt for utflukter i Alpene (motorveien er knappe 3 km unna).

Få et herskapelig slott til nærmeste nabo

Residence Château har en enestående beliggenhet med utsikt mot St. Pierre-slottet som bare er 5 minutters gange unna. Om kvelden, når slottet lyses opp, hersker en trollbindende stemning i byen. I samme bygning som Residence Château finner dere en bar med forfriskninger, kaker og is, og dere kan la leiebilen stå gratis foran hotellet på en offentlig parkeringsplass.

Les mer om Residence Chateau

Inne på hotellet er det både resepsjon, frokostsal (det er mulig å tilleggsbestille frokost), en bar og en fellesstue med tv (det er ikke heis på stedet).

Ettromsleilighet med 1+2 soveplasser (med balkong):
- Ettromsleilighet med separat spiseplass (bord og stoler), skapkjøkken (to kokeplater, kjøleskap og mikrobølgeovn) og soveavdeling med dobbeltseng og mulighet for ekstra oppredning, samt eget bad med toalett, hårføner og dusj. Ellers er leiligheten utstyrt med telefon, internettilgang og satelitt-tv, i tillegg til egen balkong (ikke møblert) med landskapsutsikt eller utsikt mot slottet.
Toromsleilighet med 2+3 soveplasser (med balkong):
- Toromsleilighet bestående av en stue med spiseplass (bord og stoler), skapkjøkken (to kokeplater, kjøleskap og mikrobølgeovn) og mulighet for ekstra oppredninger, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, hårføner og dusj. Leiligheten er utstyrt med telefon, internettilgang og satelitt-tv, i tillegg til en balkong (ikke møblert) med landskapsutsikt eller utsikt mot slottet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Olimpico

Sestriere, Piemonte

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardia

Anbefalinger for deg

Hotel Vagneur

Saint Nicolas, Aostadalen

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Populært i Aostadalen

search map