Ferieovernattinger i Saint-Pierre

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I det dere nærmer dere byen kan dere se St. Pierre-slottet som troner på et høydedrag midt i byen. På kvelden lyses slottet fra 1200-tallet opp, og på dagtid kan dere besøke det regionale naturvitenskapsmuseet innenfor slottets majestetiske murer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Opplev byens unektelige sjarm

Selve byen Saint-Pierre er liten og veldig hyggelig. Det hersker en historisk og autentisk stemning da deler av byen ser ut til å ha forblitt uendret i flere århundrer. Dere finner alt dere trenger her, bl.a. supermarked, bank, apotek, restauranter, postkontor, bakeri, slakter, kiosk og bensinstasjo.

Les mer om Saint-Pierre

Bestill ferieovernattinger i Saint-Pierre

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Saint-Pierre og ellers i Aostadalen. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map