Anmeldelser av Hotel Vagneur

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Vagneur

Les personlige anmeldelser av Hotel Vagneur som ligger i Aostadalen. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Vagneur. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2003
Antall reisende 2 voksne, 3 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2003
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Kjell Ivar, familie og vennerne fra Bekkastua i Norge boede nogle dage på Hotel Vagneur, efter en rundtur i Midt Italien (Cecina, Pontassieve og Urbania). Efter den lange tur skrev han til os om oplevelsen i Aosta dalen:

Avslutningen på hotel Vagner i Aosta var topp. Her var service upåklagelig, utsikten flott og maten spennende. Anbefales på det sterkeste, og kanskje ved siden av La Bottega di Montegiovi feriens høydepunkt for oss voksne. For barne var nok Fattoria La Palazzeta det beste.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2000
Antall reisende 6 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map