Hotell i Saint Nicolas i Aostadalen

Hotel Vagneur

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Vagneur er et hyggelig familiehotell rett ved det lille hovedtorget i Vens, hvor det er en fantastisk utsikt over Saint Nicolas, Gran Paradiso og de mange dalene i området. Hotellet er innredet i en typisk Valdaotain-stil og befinner seg på 1734 m.o.h. ved Mont Falléres skråninger og inngangen til Vertosan-dalen.

Spis lokale retter i restauranten

Dere får utallige muligheter for tur-, ski- og terrengsykkel-opplevelser i området. Restauranten på stedet serverer tradisjonelle, italienske retter, samt lokale spesialiteter og delikatesser, så dere kan slappe av og nyte maten og utsiktene når dere kommer tilbake etter aktive dager i fjellet. Eierne kan også utstyre dere med matpakker til dagsturene deres (på forespørsel).

Les mer om Hotel Vagneur

Klassiske Alpin-rom

På hotellet er det 11 rom og 6 av dem har balkong. De har alle telefon og eget bad med dusj og toalett, og er dekorerte i klassisk treverk og Alpin stil. I tillegg til restauranten har hotellet en kafé/bar, tv, terrasse og et internett-point med gratis Wi-Fi i resepsjonen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Vagneur

Les personlige anmeldelser av Hotel Vagneur som ligger i Aostadalen. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Vagneur. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Vagneur

Bedømmelse av Hotel Vagneur

Les mer

Bedømmelse av Hotel Vagneur

Les mer

Bedømmelse av Hotel Vagneur

Les mer

Kjell Ivar, familie og vennerne fra Bekkastua i Norge boede nogle dage på Hotel Vagneur, efter en rundtur i Midt Italien (Cecina, Pontassieve og Urbania). Efter den lange tur skrev han til os om oplevelsen i Aosta dalen:

Avslutningen på hotel Vagner i Aosta var topp. Her var service upåklagelig, utsikten flott og maten spennende. Anbefales på det sterkeste, og kanskje ved siden av La Bottega di Montegiovi feriens høydepunkt for oss voksne. For barne var nok Fattoria La Palazzeta det beste.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Vagneur

Les mer

Bedømmelse av Hotel Vagneur

Les mer
 
search map