Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Saint Nicolas har en fantastisk beliggenhet i fjellet ved Aostadalen, og er plassert på en naturlig terrasse i den vestlige delen av regionen mellom 1100 og 1800 meters høyde.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Dra på spennende utflukter

Saint Nicolas er meget verdsatt av turister da stedet passer til rolig ferie og har en sentral beliggenhet med tanke på utfluktsmuligheter i hele Aostadalen. Ikke bare er det lett å utforske selve provinsen Aosta herfra, dere kan også besøke nabolandene Frankrike og Sveits. Ikke langt sørover finner dere i tillegg den store naturparken "Gran Paradiso".

Ferie for de aktive

Her er det mange muligheter for gåturer, turer på mountainbikes eller hest i området som kan by på sjøer, vannfall og vakker natur. I Saint Nicolas er det også tennis- og fotballbaner, boccia og lekeplass.

Bestill ferieovernattinger i Saint Nicolas

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Saint Nicolas og ellers i Aostadalen. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Saint Nicolas

Sjul teksten
 
 
search map