Feriehus og hoteller i Pila

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Pila er et lite, men sjarmerende sted i Aostadalen, faktisk ligger byen like over Aosta-byen, og det tar 20 minutter med taubane å nå Pilas skiområde. Skiområdet ligger naturlig til i fjellene og skogene, hvor de snødekte fjellhellene gir en fantastisk utsikt til Mont Blanc og Monte Rosa.

Pila Skiområde

Skiområdet starter på 1200 meter, og går helt opp til 2600 meter. Området er ikke et av de største, men det er 70 km løyper som er godt preparert, brede og perfekt for snowboarkjørere og telemarkentusiaster. Heisanlegget er moderne og velfungerende. Fjellguidene og skiinstruktørene arrangerer fantastiske turer rundt Monte Emilius og San Grato Hermitage. Området er spesielt bra for nybegynnere og familier med mindre trente skiløpere, eller til familier og grupper med medlemmer som ikke ønsker å gå på ski.

Selve Pila er ikke så stort, men det er noen restauranter, pizzeriaer, barer og kaféer. Det tar 20 minutter (9 km) med taubanen til Aosta, som er den største byen i provinsen. Med lokalbussen er det 23 km.

For bilister er det enklest å kjøre fra Genève gjennom den gjenåpnede Mont Blanc-tunnelen. Kommer du med fly, er det igjen lettest å fly til Genève, men du kan også fly til Torino eller Milano. Kjøretid fra Genève er ca 1-1,5 timer, fra Torino 1,5-2 timer og fra Milano 2-2,5 timer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map