Feriehus og hoteller i Monterosa

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her finner du skiopplevelser for enhver smak. Området henger godt sammen med enkelte små unntak. Løypene ed Antagnod og Gressoney St. Jean er ikke forbundet med det store, sammenhengende heissystemet, men skibussene gjør at du kjapt og greit kommer deg fra sted til sted.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Off-pist og heli-skiing

Off-pist-mulighetene er uendelige og utfordrende for alle. Den store variasjonen i terrenget gjør at det også finnes lettere løyper for begynnere og de som vil ta det litt rolig. Løypene er velpreparerte og heissystemet meget effektivt til tross for at mange av heisene har eksistert i flere år. Heli-skiing er utrolig populært i dette området, og er en helt unik opplevelse. Da hopper man ut av helikopteret på toppen av en av de mange fjellspissene, og sammen med en fjellguide går turen ned en av de utfordrende off-pist-uthengene.

Les mer om Monterosa

Hvordan finne frem til Monterosa

Det er ikke mange sengeplasser i de tre dalene, derfor er det ikke så mange skiløpere i løypene i ukedagene. Situasjonen er litt annerledes i helgene da innbyggere fra Milano og Torino kjører opp til det populære skiområdet. Fra Geneve kommer du lettest med bil gjennom Mont Blanc-tunnelen. Det er 1½ - 2 timers kjøring fra Torinos flyplass og er 2 - 2½ timers kjøring fra Milanos flyplass Malpensa til feriebyene og skiområdet.

Sjul teksten
 
 
search map