Anmeldelser av Hotel Walser

 
Hotel Walser er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Walser er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Courmayeur her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Walser

Les personlige anmeldelser av Hotel Walser som ligger i Skiferie Italia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Walser. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Mye for pengene

Walser er et veldig hyggelig og koselig hotell, perfekt plassert nært skiområdet og sentrum. Rommene er rene og romslige, maten er veldig bra og personalet er venligt og ekstremt serviceinnstilt, så alt i alt gir vi den varmeste anbefaling for dette hotellet. Vi vil sikkert besøke det igjen.

Courmayeur som feriedestinasjon

Koselige fjellandsbyer, med et godt utvalg av butikker og restauranter. Skiområdet er litt lite for avanserte skiløpere.

Hotel Walser
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Hotel Walser
Dobbeltrom
 
Fasiliteter på stedet
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mars 2018
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map