Hotell i Courmayeur i Aostadalen

Hotel Walser

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sjarmerende liten by ved foten av Mont Blanc

Courmayeur er utvilsomt et av de fineste skiområdene i Valle d'Aosta. Det er en sjarmerende liten by, og Mont Blanc er først og fremst kjent som et senter for klatring. I sentrum finner du stilfulle butikker, barer og gode restauranter. På den andre siden av fjellet ligger Chamonix, en av Frankrikes mest berømte ski-resorter. Skiløypene rundt Courmayeur når opp til 2,755 meter i høyde, og fra Cresta Youla-heisen har du ca. 100 km. skiløyper for dine føtter. Du finner ikke mange skiområder som tilbyr samme grad av variasjon.

Velvære og fjellatmosfære

Hotel Walser tilbyr god komfort for alle. I velværeavdelingen kan du nyte en herlig, avslappet fjellatmosfære og det er det perfekte stedet å slappe av etter en lang dag i skiløypene. Du kan bruke både finsk badstue, varmt boblebad, få ulike behandlinger og massasjer. Avslappingsrommet er perfekt for å sitte tilbakelent og tenke på dagens utfordringer i skiløypene. For de ekstra aktive er det treningsrom hvor du kan starte dagen din, slik at kroppen blir oppvarmet før du utfordrer skiløypene. Restauranten på hotellet er også åpen for publikum og tilbyr halvpensjon og à la carte menyer. Kjøkkenet serverer lokale og italienske retter. I fellesområder kan du bruke Wi-Fi og her er skiskap for ski og annet skiutstyr.

Les mer om Hotel Walser

Rom i rustikk, alpin-stil

Hotellet har 22 rom med bad, farge-TV med satellitt, telefon, safe og de fleste rommene tilbyr, balkong. Du kan velge mellom dobbeltrom, trippelrom og familierom.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Norden Palace

Cervinia, Aostadalen

Hotel Beau Sejour

Aosta, Aostadalen

Hotel Express Aosta East

Aosta, Aostadalen

Anbefalinger for deg

Hotel Arcangelo

Roma, Lazio

Hotel La Conca Azzurra

Conca Dei Marini, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Populært i Aostadalen

search map