Hotell i Courmayeur i Aostadalen

Hotel Walser

 
Hotel Walser er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Walser er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Courmayeur her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sjarmerende liten by ved foten av Mont Blanc

Courmayeur er utvilsomt et av de fineste skiområdene i Valle d'Aosta. Det er en sjarmerende liten by, og Mont Blanc er først og fremst kjent som et senter for klatring. I sentrum finner du stilfulle butikker, barer og gode restauranter. På den andre siden av fjellet ligger Chamonix, en av Frankrikes mest berømte ski-resorter. Skiløypene rundt Courmayeur når opp til 2,755 meter i høyde, og fra Cresta Youla-heisen har du ca. 100 km. skiløyper for dine føtter. Du finner ikke mange skiområder som tilbyr samme grad av variasjon.

Velvære og fjellatmosfære

Hotel Walser tilbyr god komfort for alle. I velværeavdelingen kan du nyte en herlig, avslappet fjellatmosfære og det er det perfekte stedet å slappe av etter en lang dag i skiløypene. Du kan bruke både finsk badstue, varmt boblebad, få ulike behandlinger og massasjer. Avslappingsrommet er perfekt for å sitte tilbakelent og tenke på dagens utfordringer i skiløypene. For de ekstra aktive er det treningsrom hvor du kan starte dagen din, slik at kroppen blir oppvarmet før du utfordrer skiløypene. Restauranten på hotellet er også åpen for publikum og tilbyr halvpensjon og à la carte menyer. Kjøkkenet serverer lokale og italienske retter. I fellesområder kan du bruke Wi-Fi og her er skiskap for ski og annet skiutstyr.

Les mer om Hotel Walser

Rom i rustikk, alpin-stil

Hotellet har 22 rom med bad, farge-TV med satellitt, telefon, safe og de fleste rommene tilbyr, balkong. Du kan velge mellom dobbeltrom, trippelrom og familierom.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Walser

Les personlige anmeldelser av Hotel Walser som ligger i Skiferie Italia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Walser. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Mye for pengene

Walser er et veldig hyggelig og koselig hotell, perfekt plassert nært skiområdet og sentrum. Rommene er rene og romslige, maten er veldig bra og personalet er venligt og ekstremt serviceinnstilt, så alt i alt gir vi den varmeste anbefaling for dette hotellet. Vi vil sikkert besøke det igjen.

Les mer
 
search map