Hotell i Courmayeur i Aostadalen

Grand Hotel Royal e Golf

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Courmayeur er et av de mest attraktive skiområdene i Valle d' Aosta. Det er en hyggelig, sjarmerende liten by som er best kjent for å være området der man samles for å bestige Mont Blanc. Aostadalen eller Valle d' Aosta er også kjent for å være et kvalitetsbevisst område med lekre butikker, barer og restauranter. Vinter og sommer det spiller ingen rolle - her kan du komme året rundt, nyte den friske fjellluften og det vakre landskapet.

Stå på ski nær den franske grensen

På andre siden av fjellet finner du Chamonix, som er et av de mest populære vintersportsstedene i Frankrike.
Courmayeur startet med å utvikle seg som et vintersportssted etter 2. verdenskrig og få steder er så spesielle som dette. Løypene rundt Courmayeur når 2755 meters høyde og fra gondolbanen Cresta Youla får du rundt 100 kilometer med løyper for dine føtter. Hotellets skibuss frakter deg til Courmayeurs skiheiser 600 meter unna, og deretter tar det ca. 15 minutter før du når de snøkledde løypene. Grand Hotel Royal e Golf ligger sentralt i byen på Via Roma med butikker og gode restauranter innenfor meget kort gangavstand.

Fine sommeraktiviteter

Men det er ikke bare ski som lokker, for i området er det mange spennende aktiviteter. Selvfølgelig kan du vandre i fjellet om sommeren, men du kan også spille golf, paraglide og vannsporte samt padle, prøve rafting og ridning.

Mange lekre fasiliteter og høyt servicenivå

Hvis du er ute etter god service på et kvalitetshotell er Grand Hotel det perfekte alternativet - et sted der du kan nyte skiområdene om vinteren, men også en aktiv ferie fylt med turgåing om sommeren. Det er mulig å være aktiv i fjellene hele året rundt, og som prikken over i-en tilbyr Grand Hotel en lang rekke velvære-fasiliteter som gir deg muligheten til å skjemme deg bort etter en lang dag ute i den friske fjelluften. Her finner du blant annet boblebad, badstue, tyrkisk bad, oppvarmet basseng, et lite treningssenter med panorama-utsikt, et avslapningsområde og naturligvis en lang rekke behandlinger for kropp og sinn.

Pianobar og lounge

Grand Hotel Royal e Golf byr også på en stor og komfortabel pianobar samt en hyggelig salong, supplert med en Champagne-bar hvis du skulle få lyst på en ettermiddags-forfriskning. Når du bor her bør du absolutt prøve begge hotellets restauranter; Petit Royale og Grand Royale. Begge er meget anerkjente. Petit Royale har til og med fått tildelt en Michelin-stjerne, så det er ikke bare hotellgjester som kommer hit for å spise. Det serveres en stor frokost-buffét i Grand Royale hver morgen.
I tillegg tilbyr hotellet gratis Wi-Fi og privat parkering (benyttes mot betaling).

Les mer om Grand Hotel Royal e Golf

Elegante og romslige rom

Grand Hotel Royal e Golf har 86 sjarmerende kvalitetsrom i forskjellige kategorier. Alle rommene er utstyrte med satellitt-tv, telefon, gratis Wi-Fi, safe, minibar og eget bad med hårføner, morgenkåper, tøfler og badekar eller dusj.

Les om rommene på Grand Hotel Royal e Golf

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Grand Hotel Royal e Golf

Les personlige anmeldelser av Grand Hotel Royal e Golf som ligger i Skiferie Italia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Grand Hotel Royal e Golf. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Grand Hotel Royal e Golf

Les mer
 
search map