Hotell i Courmayeur i Aostadalen

Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Attraktiv ferieby med høy standard

Courmayeur er et av de mest attraktive skiområdene i Valle d' Aosta, men den er også kjent som en fin sommer destinasjon på grunn av de vakre omgivelsene. Det er en sjarmerende, liten by, som er mest kjent som sentrum for å klatre opp på Mont Blanc. Byen er kjent for å være litt i den eksklusive enden av skalaen. I sentrum finner du stilige butikker, koselige barer og flotte restauranter. Like ved den andre siden av fjellet ligger Chamonix, et av Frankrikes mest berømte skianlegg.

Bredt utvalg av løyper

Courmayeur begynte sin utvikling til skianlegg etter 2. Verdenskrig. Bakkene rundt byen når opp til 2,755 meter i høyde, og fra Cresta Youla-heisen har du ca. 100 km. med løyper foran dine føtter. Det er ikke mange skiområder som tilbyr det samme mangfoldet. Når du bor på Hotel Grand Courmayeur Mont Blanc, har du bussholdeplassen rett over hvor skibussen kjører deg til heisene like ved.

Avstander:
* Gågater i sentrum: 500 m.
* Dollone-heisen: 800 m.
* Skibussen: Like foran hotellet

Til deg som kommer om sommeren

Som nevnt er dette et reisemål som også passer deg som lengter etter frisk fjellluft og vakre naturopplevelser i sommermånedene. Området er ideelt for fotturer og trekking, men du kan også aktivere deg med andre aktiviteter som klatring, rafting, golf, ridning, fiske, kajakkpadling og kanopadling. Fra Courmayeur kan du også utforske Mont Blanc, Monte Rosa, Metterhorn/Cervinia og flere innsjøer.

Len deg tilbake og nyt oppholdet ditt

Alpine tradisjoner møter den moderne italienske livsstilen. Slik kan atmosfæren på Hotel Grand Courmayeur Mont Blanc kort beskrives. Hotellet består av fire bygninger, et sentralt klubbhus med alle fasiliteter og tre hytte-blokker med 72 luksusrom og suiter.

Les mer om Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Stort velvære-område

Etter en flott dag i bakken er det tid for å skjemme deg selv bort, og benytte det 500 kvm. velvære-området som tilbyr følgende fasiliteter: innendørs svømmebasseng, tyrkisk bad, boblebad og en rekke massasjer og skjønnhetsbehandlinger. Her vil du føle deg helt avslappet og forynget i både kropp og sinn.

Restaurant med en uforglemmelig utsikt

Om kvelden, når du blir sulten, kan du nyte deilige regionale og Middelhavs-retter på hotellets restaurant, La Fourchette. Her kan du også nyte en fantastisk utsikt over Brenca-breen. Lounge- og sigarbaren er begge fantastiske steder å slappe av med en drink etter middagen. Alle 5-stjerners tjenester du måtte ønske kan du selvsagt få på Hotel Grand Courmayeur Mont Blanc. Hvis du trenger å bruke internett er det gratis Wi-Fi på hele hotellet. Du vil også finne en privat parkeringsplass for bilen din, og oppvarmede skap til skiutstyret ditt.

Romslige, varme og stilfulle rom og suiter med utsikt

Hotellet har 72 luksuriøse rom og suiter, alle med utsikt over fjellene. De fleste har balkong med unntak av Comfort-rommene. Alle rommene har følgende fasiliteter: fjellutsikt, satellitt-TV, telefon, safe, skrivebord, minibar, mulighet for å leie flere sammenhengende rom, lydisolering, tregulv, garderobe, badekåper, gratis toalettartikler, eget bad, tøfler og et badekar eller dusj. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle rom og i alle suiter.

Les om rommene på Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map