Hotell i Courmayeur i Aostadalen

Domina Home Les Jumeaux

 
Domina Home Les Jumeaux er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Domina Home Les Jumeaux er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Courmayeur her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En sjarmerende by på grensen til Frankrike

Courmayeur er absolutt et av de mest attraktive skiområdene i Valle d'Aosta. Det er en sjarmerende liten by som først og fremst er kjent for å være sentrum for fjellklatrere som skal bestige Mont Blanc. Byens lille sentrum har stilfulle butikker, hyggelige barer og gode restauranter. På den andre siden av fjellet ligger Chamonix, et av Frankrikes mest berømte skisportssteder. Courmayeur begynte å utvikle seg til en skiresort etter Andre Verdenskrig. Løypene går helt opp til 2755 m.o.h., og fra Cresta Youla-heisen har du omtrent 100 km med løyper for dine føtter. Ikke mange skisportssteder er like avvekslende som dette. Domina Home Les Jumeaux Hotel ligger ca. 100 meter fra Funivia-heisen, som fører deg opp til Checrouit-løypene.

Et nydelig sted, selv sommertid

Courmayeur er en fin liten by, i sommermånedene er området ideelt for fotturer og nyte et tradisjonelt fjellliv blant frodige åser og frodige fuglekikker. Du er omgitt av et mektig landskap og det er mange turstier rundt deg. Stedet passer også deg som liker å komme deg rundt på to hjul. Andre aktiviteter i tillegg til fotturer og trekking er klatring, ridning, fiske, paragliding og golf.

Les mer om Domina Home Les Jumeaux

Hotell i klassisk stil med restaurant og pianobar

Domina Home Les Jumeaux (jumeaux betyr tvillinger) er et hotell i klassisk stil som bestpr av to bygninger. Hovedbygningen inneholder en hall, resepsjon, bar og to restauranter. Den andre bygningen ligger ca. 100 meter unna, nærmere skiheisen. Vi i In-Italia ønsker å gjøre deg oppmerksom på at hvis du bor i bygning nummer to må du da altså gå ca. 100 meter til bygning nummer en der frokosten serveres, og baren og resepsjonen ligger.

Greit å vite om Domina Home Les Jumeaux Hotel

Hotellet har en frokostrestaurant, kaffebar og resepsjon (åpen i et begrenset antall timer). I pianobaren kan du nippe til drinken din mens du nyter tonene av live musikk. Når været tillater det kan du også bruke utendørsterrassen. Den hyggelige restauranten er åpen til lunsj og middag. Kjøkkenet serverer regionale og internasjonale retter. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene.

Romslige rom

Hotellet har 85 romslige rom, mange med balkong og utsikt over de storslåtte fjellene. Noen av rommene har veranda istedet for balkong. Alle rommene har følgende fasiliteter: minibar, telefon, skrivebord, satellitt-tv og privat bad med dusj og hårføner.

Les om rommene på Domina Home Les Jumeaux

Sjul teksten
 
 
search map