Feriebolig i Courmayeur i Aostadalen

Au Coeur Des Neiges

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Courmayeur er garantert et av de mest attraktive skiområdene i Valle d'Aosta. Det er en sjarmerende, liten by som hovedsakelig er kjent for det fjellbestigningssenter for Mont Blanc-fjellet. Du finner fine, små butikker i sentrum av byen, side om side med flere forskjellige barer og restauranter. På andre siden av fjellet finner du Chamonix; et av de mest kjente skiområdene i Frankrike.

Det var først etter Andre Verdenskrig at Courmayeur ble kjent som et skiområde og meget få skiområder varier på samme måte som dette. Her finner du løyper i en høyde på opp til 2755 meter, så fra Cresta Youla-heisen har du rundt 100 km med løyper som du kan boltre deg på for dine føtter. Courmayeur-heisen finner du knappe 100 meter fra hotellet.

Avstander:
- Skiløyper og skiheis: 100 meter
- Sentrum: 800 meter

Fem-stjerners boutique-hotell

Ikke la deg narre av at Au Coeur Des Neiges kun har fått fire stjerner, for med den kvaliteten, innredningen og gjestfriheten kunne det like gjerne vært en fem-stjerners hotell. Hotellet får også fantastiske tilbakemeldinger fra brukerne på f.eks. Tripadvisor.

Selve bygningen er tvers igjennom fantastisk og de rimelig nye bygningene er laget ved å gjenvinne gamle materialer som tre, stein og jern. Denne sammensmeltingen av de forskjellige materialene skaper en varm og moderne stil som faller i god smak hos de fleste.

Au Coeurs Des Neiges består av en gruppe hytter som straks får deg til å tenke på en liten Alpe-landsby, og med gressplener og små stier som gir en fornemmelse av plass og gjestfrihet, omgitt av flott natur.

Les mer om Au Coeur Des Neiges

Dette unike stedet med individuelle hytter tilbyr både rom og leiligheter, og noen av dem har til og med egen peis.
Resepsjonen og suitene finner du i de større bygningene og det er også her hotellet serverer frokosten, hvis du altså ikke velger å nyte den i hytten din med dagens avis.

Bistroen serverer regionale og middelhavsinspirerte retter med fokus på smak og kvalitet. På Au Coeur Des Neiges finner du også en hyggelig klubbhus-bar der du kan nyte deilige forfriskninger foran peisen etter en lang dag i løypene. Når solen titter frem foreslår vi at du utnytter den deilige terrassen i hagen, da det er det perfekte stedet å fange solens stråler og slappe av.

Velvære med panoramautsikt

Det er gratis inngang til Au Coeur Des Neiges mange lekre velvære-fasiliteter, der du får avslapping for alle pengene. Her finner du blant annet et stort innendørsbasseng med panoramautsikt over fjellkjedene.
I tillegg frister stedet med badstue, dampbad og et avslappingsrom der du kan nyte en deilig kopp urtete. Alle fasilitetene du trenger dinner du her - deriblant gratis Wi-Fi, oppvarmet ski-oppbevaringsrom, parkering og barnepass til barna dine om behovet skulle oppstå.

Luksuriøse rom og hytter

Au Coeur Des Neiges er et mindre sted og har kun 15 komfortable og luksuriøse hytter samt suiter. Det er bare et par rom å velge mellom, og hyttene tilbyr opphold for hele familien. Hyttene er utstyrte med et mindre tekjøkken eller kjøkken og de fleste har egen peis. Alle rommene og hyttene har gratis Wi-Fi, satellitt-tv, liten eller stor stue, minibar/kjøleskap og eget bad med dusj og badekar med spafunksjon.

Les om leilighetene på Au Coeur Des Neiges

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map