Feriebolig i Champoluc i Aostadalen

Appartamenti Champoluc

Leilighetene Eksempel på ettromsleilighet
 
Appartamenti Champoluc er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamenti Champoluc er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Champoluc her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Appartamenti Champoluc tilbyr både ettroms-, toroms- og treromsleiligheter i fjellandsbyen Champoluc. Leilighetene ligger alle i en bygning ca. 100 meter fra det sentrale torget, og har dermed en sentral beliggenhet i forhold til både skiheis (ca. 600 meter), løyper og byens restauranter og butikker.

Skjem deg selv bort etter en fantastisk utmattende skidag

Ca. 1 km fra leilighetene ligger velværesenteret Monterosa Terme der du som gjest får gratis inngang. Prisen inkluderer én times opphold i bassenget og det samme i velværeavdelingen. Det er ikke mye som kan slå et avslappende dypp i boblebadet etter en lang og energisk dag på ski.

Leiligheter med mulighet for halvpensjon

Med et stort utvalg av leiligheter er det lett å finne en løsning som passer til enhver skiferie. Alle leilighetene har tilgang til utleierens skidepot ved skiheisen. Du kan velge halvpensjon som dekker 6 middager og 7 frokoster.

Les mer om Appartamenti Champoluc

Leilighetene på Appartamenti Champoluc

Ettromsleilighet med 2 soveplasser

Hyggelig ettromsleilighet bestående av en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap, mikrobølgeovn og gassblusser), tv, dobbeltsovesofa og et bad med toalett og badekar, samt terrasse. Det er kun én leilighet i denne kategorien.

Ettromsleilighet med 4 soveplasser

Hyggelig ettromsleilighet bestående av en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap, mikrobølgeovn og gassblusser), tv, dobbeltseng, dobbeltsovesofa og et bad med toalett og badekar, samt terrasse. Det er to leiligheter i denne kategorien.

Toromsleilighet med 4 soveplasser

Hyggelig toromsleilighet bestående av en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap, mikrobølgeovn og gassblusser), tv og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og badekar, samt terrasse. Det er fire leiligheter i denne kategorien.

Treromsleilighet med 6 soveplasser

Hyggelig treromsleilighet bestående av en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap, mikrobølgeovn og gassblusser), tv og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med køyeseng og et bad med toalett og badekar, samt terrasse. Det er to leiligheter i denne kategorien.

Chalet med 10/12 soveplasser

Boligen Chalet som ligger ca. 1000 m fra skiheisen og cas. 350 meter fra torget i Champoluc, er en uavhengig toplansvilla med hage og parkering. I første etasje er en stor stue med kjøkken (kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og gasskomfyr), peis og spisestue, enkeltrom, bad med toalett, dusj og vaskemaskin. I første etasje er det to soverom med dobbeltseng, to soverom med enkeltsenger, bad med toalett og badekar. På loftet er det en lesesal med sovesofa, TV og fasiliteter, badstue, boblebad, bad med dusj. Hyttene har en terrasse. Det er bare étt hus av denne typologien.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamenti Champoluc

Les personlige anmeldelser av Appartamenti Champoluc som ligger i Aostadalen. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamenti Champoluc. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Appartamenti Champoluc

Bedømmelse av Appartamenti Champoluc

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Champoluc

Les mer
 
search map