Ferieovernattinger i Champoluc

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Champoluc er med sine vakre, gamle hus og det lille torget i sentrum en utrolig stemningsfull fjellandsby. Den gamle byen Saint Jacques ved enden av veien er også verdt et besøk, og i nabobyen Antagnod finner dere enda flere restauranter og pizzeriaer, samt en fantastisk utsikt ved solnedgang takket være dens beliggenhet på skrenten over Champoluc. Antagnod ligger ca. 1710 m.o.h. og Champoluc litt lavere, mens skiområdet går helt opp til 2727 m.o.h. og er fremdeles en relativt ukjent persle som først har begynt å bli populært blant nordmenn de siste årene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Finn frem til Champoluc

Med bil kommer dere lettest hit fra Geneve via Mont Blanc-tunnelen. Det er 1½ - 2 timers kjøring fra Torinos flyplass, og rundt 2 - 2½ timer i bil fra flyplassen Milano Malpensa. Fra sistnevnte kan dere ta buss til hovedjernbanestasjonen, derfra reise videre til Porta Garibaldi, videre derfra til Verrés som igjen har bussforbindelser med Champoluc. Nærmeste togstasjon er i Verrés, der det som sagt går busser til Champoluc.

Les mer om Champoluc

Bestill ferieovernattinger i Champoluc

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Champoluc og ellers i Aostadalen. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map