Hotell i Cervinia i Aostadalen

Sertorelli Sport Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Sertorelli ligger ca. 100 meter fra den hyggelige gågaten og ca. 300 meter fra skiheisen i Cervinia. Familien Sertorelli har huset italienske turister i over 60 år, og på hotellet hersker det en rolig og hyggelig stemning. Det nylig oppussede hotellet fremstår både pent og innbydende.

Benytt dere av fasilitetene

Hotellets restaurant byr på frokostbuffet og tradisjonelle, italienske retter til middag. Ellers har hotellet både bar, stor fellesstue, peisestue, lekerom, heis og privat parkeringsplass. Mot betaling kan dere også benytte dere av oppvarmet garasje. Romprisen inkluderer adgang til treningsrom, og mot betaling kan dere benytte dere av både sauna, solarium og boblebad, shiatzu- og shintai-massasje. På hotellet er det i tillegg mulig å arrangere utleie av skiutstyrt (ski og skisko) samt å benytte ski-depot.

Les mer om Sertorelli Sport Hotel

Rommene

Alle rommene er utstyrte med satelitt-tv med betalingskanaler, telefon, radio, safe og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar.
- Comfort-rommene er møblerte med to store senger, og nesten alle har egen balkong. Det er ikke mulighet for ekstra oppredning.
- Deluxe-rommene er møblerte med to store senger og minibar, og alle har egen balkong. Det er mulig å få én ekstraseng på rommet.
- Junior Suitene består av en stue og minibar, alle har fin utsikt over Cervino-fjellet og noen har balkong. Det er mulig å få to ekstra soveplasser (enten i to enkeltsenger eller i sovesofa) på rommet. Ved fire personer brukes stuen som et ekstra soverom.
- Suitene er større enn Junior Suitene og har alle stue og minibar, samt to bad der det ene har boblebad. De har alle balkong med fin utsikt over Cervino-fjellet. Det er mulig å få to ekstra soveplasser (enten i to enkeltsenger eller i sovesofa) på rommet. Ved fire personer brukes stuen som et ekstra soverom.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Chalet Valdôtain

Cervinia, Aostadalen

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aostadalen

Hotel Ad Gallias

Bard, Aostadalen

Anbefalinger for deg

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Liguria

Populært i Aostadalen

search map