Feriebolig i Cervinia i Aostadalen

Saint Hubertus Resort

 
Saint Hubertus Resort er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Saint Hubertus Resort er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En sjarmerende by

Byen er oppkalt etter Monte Cervinia, som er det italienske navnet for Matterhorn. Cervinia deler det majestetiske fjellet med Zermatt på den sveitsiske siden. Byen ligger 1524 m.o.h. og er omgitt av fjell hvis tinder er dekket av snø hele året rundt og strekker seg helt opp til 3800 meters høyde. Matterhorn, som er et av Europas høyeste fjell, tårner over landskapet med sine imponerende 4478 meter.

Cervinia er et av Italias best kjente skisteder, og har utviklet seg til sin egen nisje siden 70-tallet. Det er en litt eksklusiv by, muligens på grunn av beliggenheten nært Zermatt. Skiløypene rundt Breuil-Cervinia er spesielt velegnede for familier med barn. De røde løypene er generelt sett ikke så bratte, og føles mer blå enn røde.

Avstander:
* Skibuss: Arrangres av hotellet
* Sentrum: 400 meter
* Breuil Plan Maison-gondolen: 400 meter

Opplev familiedrevet gjestfrihet på Saint Hubertus Resort

Elena og Frederico driver entusiastisk hotellet med deres to barn, Filippo og Margherita. Familiens gjestfrihet gir et ekstra, personlig preg på servicen. Fasilitetene vil heller ikke skuffe deg. In-Italias utsendte satt faktisk igjen med inntrykket av at dette firestjerners hotellet snarere burde hatt fem stjerner.

Les mer om Saint Hubertus Resort

Alt du trenger på et sted

Saint Hubertus Resort er det perfekte stedet å ta en ferie både vinter og sommer, spesielt hvis du elsker friluftslivet og aktiviteter i naturen. Hotellet tilbyr alle fasilitetene du kan få bruk for i løpet av skiferien, inkludert skiinstruktør, salg av heiskort og oppbevaring av skiutstyret ditt i oppvarmede skap. Kommer du om sommeren kan du kaste deg over alt fra fotturer og fjellklatring til terrengsykling og stavgang. Det er også en golfbane i nærheten. Resorten tilbyr regelmessig pendel-service 24 timer i døgnet til og fra Cervinia og skiheisene.

Nyt middagen foran peisen i leiligheten din

Om morgenen kan du starte dagen med den rikholdige frokostbufféten som serveres i restauranten. Hvis du kunne tenke deg en privat, romantisk middag foran peisen kan du få aftenmåltidet servert opp til leiligheten din da restauranten leverer room service. Du kan naturligvis også spise i restauranten som byr på lekre menyer med et regionalt preg, der de fineste, lokale ingrediensene brukes.
Gjester på Saint Hubertus Resort kan også benytte seg av hotellets Spa- og Velværesenter, som frister med basseng med vann fra naturlige, varme kilder, et treningsrom og et stort utvalg av massasjer og behandlinger. Det er selvfølgelig også boblebad, finsk sauna, tyrkisk bad og avslapningsrom her, og dy kan senke skuldrene med en kopp velsmakende urtete.

Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet, og skiutstyret kan som sagt oppbevares i det oppvarmede skirommet med skap. Parkeringsfasiliteter er også mulig.

Romslige og eksklusive leiligheter

Hotellet har kun 18 luksuriøse og stilfulle leiligheter, derav noen ligger i andre etasje og andre i tredje. Alle leilighetene har følgende fasiliteter: Hi-Tec-induksjonskjøkken med oppvaskmaskin, minikjøleskap, safe, iPod Touch til hver leilighet og stor tv med satellitt-kanaler.

Sjul teksten
 
 
search map