Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Punta Maquignaz

 
Hotel Punta Maquignaz er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Punta Maquignaz er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Punta Maquignaz ligger ved enden av gågaten i Cervinia by. Nå du ankommer fristes du til å jodle av ren fryd! Stedet har lykkes med å kombinere en tradisjonell, attraktiv alpinstil med moderne fasiliteter på en innbydende måte. Her råder en hyggelig og rolig atmosfære så snart du kommer inn i den koselige lobbyen dekorert med treskjæringer og fyr i peisen. Alt i alt er det et spesielt hotell med en deilig, varm atmosfære. Hotellet er eid av familien Maquignaz, som også eier det nyere Hotel Grivola som ligger like ved. Hotel Punta Maquignaz ble bygget i 1950 og har gjennomgått kontinuerlig oppussing siden slutten av 2004. Det ligger rett ved siden av heisene og trekkene, og det er omtrent 300 meter til den store gondol-heisen. Du bor ca. 50 meter fra byens sentrum.

Fantastisk skiområde i snøsikker høyde

Cervinia er oppkalt etter Monte Cervino; det italienske navnet for Mattehorn. Byen ligger på 1,524 meters høyde og er omringet av evigvarende, snødekte fjell som strekker seg til 3.800 meters høyde. Selve Mattehron er 4.478 meter høyt. Cervinia er et av Italias mest berømte skisteder og er av den eksklusive sorten. Du kan trygt innta bakkene her selv om du er nybegynner, for det fleste av de røde løypene minner mer om blå løyper i vanskelighetsgrad, og selv de svarte løypene er ikke så vanskelig som du opplever de fleste andre steder.

Avstander:
* Sentrum ca. 50 m
* Skiheis ca. 100 m

Les mer om Hotel Punta Maquignaz

På hotellet tilbyr restauranten "Ymeletrob" spesialiteter fra Valle d`Astro-området (Aostadalen). Restauranten er veldig kjent for sin måte å grille kjøtt og grønnsaker på, da dette skjer i en gammel ovn fra det 14. århundret. I tilleg er det en koselig cocktailbar på stedet hvor det spilles live musikk noen kvelder gjennom sesongen. Det finnes også heiser og en ny velvære-avdeling med finsk badstue, terapibad og mulighet for massasje (mot betaling). Mot betaling kan du også benytte deg av shuttlebuss til gondol-heisen. Hotellet rommer over 20 parkeringsplasser, og ellers må du bruke de offentlige plassene i byen.

Rommene
Hotellet har over 33 rom fordelt på 4 etasjer som alle er innredet i en koselig "alpin stil" som resten av hotellet. Rommene har alle tremøbler dekorert i foskjellige farger med håndmalte blomster. Rommene har hårføner, minibar, safe, satellitt-TV og telefon.

Sjul teksten
 
 
search map