Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Principe delle Nevi

 
Hotel Principe delle Nevi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Principe delle Nevi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Flott beliggenhet ved hyggelig by

Hotel Principe delle Nevi ligger i løypene, kun 500 meter fra Cervinias hyggelige sentrum. Byen er oppkalt etter Monte Cervinio, som er det italienske navnet på Matterhorn. Cervinia deler Matterhorn med den sveitsiske byen Zermatt på andre siden av fjellet. Byen ligger i 1524 meters høyde og er omgitt av snøkledde fjell der tindene strekker seg helt opp til 3800 meter i høyden. Matterhorn tårner over det hele med sine majestetiske 4478 m.o.h.

Barnevennlige løyper

Cervinia er et av Italias best kjente skisteder og har utviklet seg til litt av en nisje siden 70-tallet. Det er snakk om en by på den eksklusive enden av skalaen, mest sannsynlig takket være nærheten til Zermatt. Løypene rundt Breuil-Cervinia er perfekte for barnefamilier. De røde løypene er generelt sett ikke særlig bratte og minner mer om blå løyper.

Avstander:
* Skiheis: 400 meter
* Sentrum: 500 meter

Et stilfullt hotell

Som skrevet ovenfor har Hotel Principe delle Nevi en fantastisk beliggenhet. Du har utsikt over hele byen, og en storslått utsikt over imponerende Matterhorn. Det familiedrevne hotellet kan beskrives som gjennomført luksuriøst. Her gjør eierne og personalet alt for at du skal føle deg velkommen og ha en komfortabel ferie. Når du kommer tilbake til hotellet etter en lang dag i løypene kan du se frem til å bli skjemt bort i velvære-senteret som rommer: oppvarmet utendørsbasseng, finsk badstue, innendørsbasseng, avslapningsrom og dampbad. Senteret tilbyr flere forskjellige kroppsbehandlinger og massasjer. Men pass på; å nyte alle disse fasilitetene kan fjerne ønsket ditt om å noensinne reise hjem igjen.

Les mer om Hotel Principe delle Nevi

Nyt en after-ski-drink i uformelle omgivelser

Om morgenen kan du bli med på en yoga-time for å varme opp kroppen, og foretrekker du mer intens aktivitet kan du benytte deg av treningsrommet. Sent om ettermiddagen, når du kommer tilbake fra en lang dag i fjellene, er det på tide med en forfriskning. Après ski-baren skaper varme og hyggelige rammer rundt avslappet samvær over en aperitiff eller cocktail.

Lekre retter i hotellets restaurant

Når du bor på Hotel Principe delle Nevi er middagen inkludert, og det er bare å begynne å glede seg. Kokken serverer en variert meny med fisk, kjøtt, hjemmelaget pasta og lekre sauser. Mange ingredienser er lokale og superferske. Restauranten er også åpen for lunsj. Etter middagen kan du slappe av med en drink i salongen. Det er den perfekte måten å fordøye det deilige måltidet du nettopp har spist.

Drikk kaffen din med utsikt over Matterhorn

Den deilige og varme atmosfæren merkes i alle krinker og kroker av hotellet, og den gode servicen gjør ferien din ekstra komfortabel. Om morgenen eller i løpet av dagen kan du ta med deg kaffen din ut og nyte den på terrassen, akkompagnert av den fantastisk utsikt over Matterhorn.

Gode fasiliteter

På Hotel Principe delle Nevi har du tilgang til skiskap for oppbevaring av skiutstyret ditt, og du kan leie ski på hotellet. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet, TV-rom med Sky-kanaler, gratis shuttlebuss og innendørs garasje der du kan parkere bilen din.

Stilfulle og luksuriøse rom

Hotellet har bare 32 romslige, renoverte rom og suiter. Stilen er varm og alle rommene og suitene er luksuriøst innredet. Du kan velge mello flere typer rom og suiter, men alle har som minimum følgende fasiliteter: Kingsize-seng eller to enkeltsenger med ergonomiske madrasser, skrivebord, balkong, flatskjerm-tv med Sky-kanaler, minibar, Wi-Fi, hårføner, safe og gourmet-frokost. Sist, men ikke minst er 4-retters middagen om kvelden inkludert.

Sjul teksten
 
 
search map