Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Norden Palace

 
Hotel Norden Palace er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Norden Palace er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Et naturparadis i Aosta-dalen

Aosta-dalen er et fantastisk naturparadis og et veldig godt sted å reise hvis du er ute etter en skiferie av høy kvalitet med snøgaranti atskillige steder. Om sommeren og våren er det mange muligheter for å utforske den flotte naturen på andre måter, som klatring, turgåing, rafting, sykling (terrengsykkel), velvære-sentre basert på naturlige kilder og det er til og med fornøyelsesparker for familier på ferie.

Et eventyrlandskap og en historisk by

Val d'Aosta (på italiensk) er Italias minste region med byen Aosta som hovedstad. I området rundt Aosta by finner du mange historiske og kulturelle severdigheter, og dusinvis av borger som kan dateres tilbake til romersk tid eller Middelalderen. Området er omgitt av vidunderlige daler, majestetiske fjell og bratte kløfter. Et meget imponerende landskap.

Når du vil komme deg til de nærmeste løypene kan du ta skiheisen opp til Pila. Det tar deg rundt 18 minutter. Pila er et deilig skiområde som byr på 55 km med løyper og strekker seg helt opp til 2740 meters høyde.

I byen Aosta kan du saktens også få mange gode timer til å gå, for her er det et stort utvalg av butikker, restauranter, barer og nattklubber. Hotel Norden Palace ligger bare noen få minutters gange fra Aostas historiske sentrum, og det er ca. 1 km til den store heis-stasjonen midt i byen der du kommer deg opp til Pila-området.

Avstander:
*Skiheis: ca. 1 km
* Sentrum: ca. 500 meter

Les mer om Hotel Norden Palace

Tett på restauranter

Hotellet er ikke luksuriøst, men standarden er utmerket, servicen er god og du kan nyte en komfortabel og vellykket ferie her. Som skrevet ovenfor er hotellet en god base for par og familier som liker utendørsaktiviteter om både sommeren og vinteren. Baren forsyner deg med morgenkaffen din og eventuelle forfriskninger og snacks om ettermiddagen. Nærmeste restaurant ligger rett rundt hjørnet, så når sulten melder seg behøver du ikke å gå langt.

Moderne og varme rom

Selv om hotellet ser litt gammeldags ut er atmosfæren på rommene varm og tidløs. Standard-rommene er litt mer klassiske i stilen. Her er det totalt 50 rom som alle er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, minibar, safe, hårføner og bad med dusj.
Du kan bruke gratis Wi-Fi i fellesområdene, samt gratis parkering er også tilgjengelig.

Sjul teksten
 
 
search map