Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Jumeaux

 
Hotel Jumeaux er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Jumeaux er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Breuil-Cervinia er en hyggelig, livlig landsby i Aosta-dalen med en imponerende beliggenhet like ved foten av mektige Matterhorn. Området byr bl.a. på den lengste alpintløypen i verden på hele 22 km! I alt har området mer enn 100 km med forbundne løyper sammen med nabolandsbyen Valtournenche.

Lette løyper og hyggelig by

Breuil-Cervinias løyper ligger på solsiden av et område med snøgaranti, og er spesielt kjent for sine brede og lange løyper som når helt opptil 3800 meters høyde. Området er perfekt for begynnere og familier da løypene ikke er særlig bratte.

Selve byen har mange hyggelige gater med restauranter og barer. Hotel Jumeaux nyter den perfekte beliggenheten; midt i sentrum og kun en kort spasertur fra Cretaz-stolheisen, i tillegg til at det ligger tett på alle barene og restaurantene.

Les mer om Hotel Jumeaux

Et avslappet sted å tilbringe ferien

Det praktiske og tradisjonelt dekorterte Hotel Jumeaux kan best beskrives som et lite, uformelt Bed & Breakfast-lignende hotell som byr på langt mer utmerket innkvartering i en avslappet, rustikk atmosfære.

Enkle fasiliteter og tjenester

Når det gjelder fasiliteter er Hotel Jumeaux et ganske enkelt sted uten mye oppstyr. Hotellet har en hyggelig lounge med tv der du kan nyte drinkene du har kjøpt i baren. Frokost-bufféten byr på kontinental frokost. Når det gjelder lunsj og middag finner du mange muligheter i nærheten, og som gjest på Hotel Jumeaux kan du nyte godt av rabatt på middagen på Casa dello Sport.

Du har også adgang til treningsrommet og bassenget med rabatt på nabohotellet, som er partner med Hotel Jumeaux. Golfbanen ligger 3 km unna, og her får du 50% rabatt på Green fees.

Du har tilgang til gratis Wi-Fi på hele hotellet, og skiene dine kan oppbevares i et oppvarmet skirom. Det er mulig å parkere gratis på hotellets grunn.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Chateau des Dames

Cervinia, Aostadalen

Hotel Express Aosta East

Aosta, Aostadalen

Hotel Beau Sejour

Aosta, Aostadalen

Anbefalinger for deg

Fattoria Castellina

Capraia e Limite, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Aostadalen

search map