Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Grivola

Hotel Grivola fremst i bildet og Hotel Punta Maquignaz bakerst Restaurant Restaurant Restaurant Eksempel på rommene Eksempel på rommene Eksempel på rommene
 
Hotel Grivola er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Grivola er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Grivola ble totalrenovert i 2002 og har blitt et veldig trivelig og pent hotell med flotte utskjæringer i treverket. Hotellet eies av familien Maquignaz som også eier nærliggende Hotel Punta Maquignaz.

Benytt dere av fasilitetene

På hotellet tilbyr den herlige restauranten "Le Vieux Grenier" spesialiteter fra Valle d´Aosta-området (Aostadalen). Hvis dere er på jakt etter afterski eller vanlig kveldshygge kan dere slå dere ned på den irske puben som har inngang fra gågaten og dermed er åpen for gjester utenifra hotellet også. Puben er åpen til kl. 02:00 så litt livlig stemning herfra er uunngåelig. Når dere bor på Hotel Grivola har dere også adgang til velværesenteret på søsterhotellet Punta Maquignaz. Mot betaling kan dere benytte dere av shuttle-bussen til gondolbanen. Hotellet har 20 parkeringsplasser tilgjengelig, og ellers må man bruke de offentlige plassene i byen.

Les mer om Hotel Grivola

Rommene

Hotellet har 21 rom fordelt på tre etasjer, og alle er innredet som resten av hotellet: i klassisk "alpin"-stil. Alle rommene er Standardrom med utsikt over fjellene. På rommene finner dere hårføner, satelitt-tv, telefon med internettilgang og eget bad med toalett og dusj/badekar. Dere kan velge mellom dobbeltrom og trippel- og firesengsrom (med køyesenger).

Rommene på Hotel Grivola

Sjul teksten
 
 
search map