Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Europa

 
Hotel Europa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Europa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen Cervinia ligger i et av de vakreste områdene i Alpene, omgitt av fantastiske snødekte fjell.

Når du åpner vinduet på rommet ditt vil du sannsynligvis ha utsikt til de mest edle fjellene i Europa. Bakkene fra Breuil Cervinia ligger på den siden av Mone Cervino som har sol og snø garanti. Området er hovedsakelig kjent for sine lange og brede bakker som når en høyde på ca 3800 meter. Skiområdet er perfekt for familier og nybegynnere, da de fleste røde løyper sannsynligvis er mer blå enn rød. Selv de svarte bakkene er enklere enn man skulle forvente. Hele skiområdet er forbundet med nabobyen Valtournenche, som tilbyr mer enn 115 km med løyper. Hotel Europa ligger ca. 100 meter fra skiheisen Cretaz.

Avstander:
* Sentrum 50 meter
* Cretaz skiheis 100 meter

En panoramisk beliggenhet i Cervigna

Hotel Europa har en fantastisk utsikt ved foten av Mount Cervino i et rolig og solrikt område, i nærheten av bakkene og skiheisene. Bare noen skritt fra hotellet er det bilfritt sentrum, hvor du kan finne mange av Cervina`s beste after-ski barer, butikker og restauranter.

Les mer om Hotel Europa

Etter en deilig dag ute i bakken eller etter å bare ha vært ute, kan du gi deg selv en tur i velvære-avdelingen. Her er det innendørsbasseng, boblebad og badstue. Du kan selvfølgelig også gå i baren og kjøpe deg selv og din partner en spritz, som du deretter kan nyte på terrassen. Restauranten tilbyr tradisjonelle retter fra hele regionen. Halvpensjon pakken inkluderer en nærringsrik frokostbuffét og om kvelden en fire retters meny (menyen er sesongavhengig)

Trådløst internett (Wi-Fi) er tilgjengelig på hele hotellet, og du kan oppbevare skiutstyret ditt i oppvarmet skirom. Du kan parkere bilen din utenfor hotellet mot et gebyr.

Forskjellige innredede rom


Hotellet har 61 rom, hvor noen er moderne og andre mer tradisjonelt innredet. Det finnes forskjellige typer rom for opptil 4 personer. Alle rommene har en balkong, Wi-Fi, satellit-TV, minibar, safe, telefon, hårføner og baderom med dusj eller badekar.

Sjul teksten
 
 
search map