Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Chateau des Dames

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Château des Dames ligger i Cervinia sentrum i en rolig sidegate, med 200 meter til nærmeste skiheis og enda kortere avstand til spisesteder og shoppingmuligheter. De nærmeste restaurantene er et steinkast unna. Hotellet passer deg som ønsker nærhet til alt du trenger for et hyggelig opphold i populære Cervinia. I Cervinia har du også postkontor, apotek, sportsbutikker, supermarked, skiskole, barer og pizzeriaer. Skibussen stopper ca. 30 meter fra hotellet, og du har en skøytebane bare 50 meter unna. Offentlig svømmebasseng og bowling er ca. 500 meter unna.

Hotellet og nabofasilitetene

Hotellet som er bygget i 1960 og ble renovert i 1992 er et to-stjerners hotell og huser bare 12 rom med enkel innredning, samt resepsjon, heis, bar, frokostrestaurant og ski-depot. På søsterhotellet Hotel Breuil, hvor du også sjeker innn, kan du benytte deg av sauna, tyrkisk bad og boblebad samt garasje (mot betalign). Det er ca. 70 meter mellom de to hotellene.

Les mer om Hotel Chateau des Dames

Enkelt, men komfortabelt

Rommene er enkelt innredet og er alle utstyrte med Sat-TV, telefon og eget bad med toalett og dusj samt hårføner. Wi-Fi er tilgjengelig på søsterhotellet. Det er safe i resepsjonen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map