Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Chateau des Dames

 
Hotel Chateau des Dames er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Chateau des Dames er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Château des Dames ligger i Cervinia sentrum i en rolig sidegate, med 200 meter til nærmeste skiheis og enda kortere avstand til spisesteder og shoppingmuligheter. De nærmeste restaurantene er et steinkast unna. Hotellet passer deg som ønsker nærhet til alt du trenger for et hyggelig opphold i populære Cervinia. I Cervinia har du også postkontor, apotek, sportsbutikker, supermarked, skiskole, barer og pizzeriaer. Skibussen stopper ca. 30 meter fra hotellet, og du har en skøytebane bare 50 meter unna. Offentlig svømmebasseng og bowling er ca. 500 meter unna.

Hotellet og nabofasilitetene

Hotellet som er bygget i 1960 og ble renovert i 1992 er et to-stjerners hotell og huser bare 12 rom med enkel innredning, samt resepsjon, heis, bar, frokostrestaurant og ski-depot. På søsterhotellet Hotel Breuil, hvor du også sjeker innn, kan du benytte deg av sauna, tyrkisk bad og boblebad samt garasje (mot betalign). Det er ca. 70 meter mellom de to hotellene.

Les mer om Hotel Chateau des Dames

Enkelt, men komfortabelt

Rommene er enkelt innredet og er alle utstyrte med Sat-TV, telefon og eget bad med toalett og dusj samt hårføner. Wi-Fi er tilgjengelig på søsterhotellet. Det er safe i resepsjonen.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Chateau des Dames

Les personlige anmeldelser av Hotel Chateau des Dames som ligger i Skiferie Italia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Chateau des Dames. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Martin med familie fra Allingsås i Sverige bodde på Hotel Chateau des Dames i Ceervinia fra 30. mars til 6. APRIL 2013.

Reisen gikk veldig bra. Hele veien fra bestilling til hjemkomst. Hotellet er enkelt, men rent og pent og ligger fint til i byen. Vi er veldig fornøyde og vil gjerne komme tilbake til både dere og Cervina.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Chateau des Dames

Les mer
 
search map