Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Chalet Valdôtain

 
Hotel Chalet Valdôtain er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Chalet Valdôtain er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen Cervinia er oppkalt etter Monte Cervino, som er det italienske navnet for Matterhorn. Det majestetiske fjellet deles mellom Cervinia i Italia og Zermatt i Sveits. Byen ligger i 1524 meters høyde. Hotel Chalet Valdôtain er et hyggelig fjellhotell med gode fasiliteter, og det ligger i rolige omgivelser rett utenfor Cervinia. Avstanden til sentrum og den store stolheisen er mindre enn halvannen kilometer.

Bedre enn sine tre stjerner

Hotel Chalet Valdôtain har tre stjerner, men vi i In-Italia har valgt å gi hotellet fire soler, ikke minst på grunn av det høye servicenivået. Hele stedet fremstår som tradisjonelt og rustikt, og den klassiske alpestilen er fremtredende. Hotellet har en stor restaurant der du spiser middag, og i et tilstøtende lokale serveres frokosten som buffét. Mange gjester velger å feriere her med halvpensjon, ettersom restauranten serverer en lekker 4-retters meny med store porsjoner og gode viner. Restauranten er også åpen for lunsj, da du kan nyte de lekre rettene under åpen himmel i solen. Hotellet tilbyr gratis pendelservice til Cervinia mellom kl. 8-19, så transporten til heisen er enkel og komfortabel for deg som reiser hit om vinteren.

Les mer om Hotel Chalet Valdôtain

Barnevennlige løyper og rolig atmosfære

Skiløypene i området av Breuil-Cervinia er perfekt egnet for familier med barn. De røde skiløypene er ikke så bratte og de oppleves gjerne som mer blå enn røde. Byens eksklusive atmosfære medvirker til at det er roligere her enn i mange av skibyene i Østerrike. I helgene er det imidlertid en livlig atmosfære på afterski-barene i byen. Hotellet er ideelt for deg som gjerne vil bo på et hyggelig og stemningsfullt hotell som både har restaurant, innendørsbasseng (åpent fra kl. 16-20) og velværesenter med badstue, tyrkisk bad og massasje (mot betaling). Disse fasilitetene kommer du sikkert til å sette stor pris på etter en lang dag i fjellet.

Stå på ski på sommeren

Det er den flotte naturen som lokker både unge og gamle til Cervinia. Her kan du nemlig gå lange turer, bestige fjell, klatre og utforske det spektakulære landskapet. Du kan til og med stå på ski i strålende sol og under blå himmel på sommeren, da Plateau Rosà-isbreen ligger ca. 3500 m.o.h.

Navnet Breuil-Cervinia betyr "landet med mye vann", og dette kommer av at området er preget av flere elver og en del innsjøer. Det er med andre ord et perfekt sted for deg som er glad i å rafte. Andre aktiviteter du kan underholde deg med i sommerhalvåret er golf, riding, tennis og paragliding. Hvis du foretrekker roligere sysler kan du naturligvis også nøyes med å nyte de nydelige omgivelsene og den deilige solen.

Velvære og hygge foran peisen

Hotellet har et velværesenter hder du kan bruke badstuen, innendørs svømmebasseng, dampbad, boblebad, bestille ulike behandlinger og massasjer. I lounge-baren med den koselige peisen kan du bestille en drink eller lette snacks, og det er tilgang til Wi-Fi. Ankommer du med bil kan du parkere i hotellets garasje mot et tillegg, og hotellet tilbyr oppbevaringsplass for ski og annet skiutstyr.

NB! Ankomst og avreise er fredag-fredag eller søndag-søndag, og sommersesongen begynner i slutten av juni.

Tradisjonelle rom

Hotellet har kun 35 rom. De er fordelt på 4 etasjer, men da hotellet ligger i et kupert område er 2. etasje på ene siden det samme som 3. etasje på andre siden. Flere av rommene har utsikt mot den lille innsjøen Lago Blu, som er områdets eneste naturlige innsjø. Rommene er alle komfortable og innredet i en tradisjonell stil. Alle rommene har satellitt-TV, safe, Wi-Fi, telefon, minibar, og privat bad med dusj og hårføner.

Les om rommene på Hotel Chalet Valdôtain

Sjul teksten
 
 
search map