Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Chalet Valdôtain

Hotel Chalet Valdôtain i sommerprakt
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du bor like ved en koselig, eksklusiv by

Byen Cervinia er oppkalt etter Monte Cervino som er det italienske navnet for Matterhorn. Det majestetiske fjellet deles mellom Cervinia i Italia og Zermatt på den sveitsiske siden. Byen ligger i 1,524 meters høyde og er omgitt av fjell med snø hele året som er opp til 3800 meter høye. Matterhorn i seg selv er 4,478 meter høy. Cervinia er en av Italias mest kjente skiresort og har utviklet seg til litt av en nisje siden 70-tallet. Det er en litt eksklusiv by, sannsynligvis på grunn av nærheten til Zermatt.

Barnevennlige skiløyper og rolig atmosfære

Skiløypene i området av Breuil-Cervinia er perfekt egnet for familier med barn. De røde skiløypene er generelt ikke så bratte og de føles faktisk mer blå enn rød. Byens eksklusive atmosfære medvirker til at det er roligere enn mange av skibyene i Østerrike. I helgene finner du imidlertid en livlig atmosfære på noen afterski-barer. Hvis du ønsker en avveksling fra hotellet er det mange restauranter, butikker og barer i byen.

Breuil-Cervinia er også et flott sted for aktive turister om sommeren, hvor du kan gå på fotturer til og rundt de omkringliggende fjellkjedene.

Les mer om Hotel Chalet Valdôtain

Bedre enn sine tre stjerner

Hotel Chalet Valdôtain har tre stjerner, men In-Italia har gitt de fire soler, ikke minst på grunn av det høye servicenivået. Hele stedet fremstår tradisjonelt og rustikt og den klassiske alpestilen er fremtredende. Det ligger vakkert til mellom furutrær, bare 1,2 km fra Cervinia, langs veien.

Det er pendelbuss til byen og skiheisene, og du kan bli plukket opp igjen frem til kl. 18.00.

Mange gjester velger å feriere her med halvpensjon, ettersom restauranten serverer en lekker 4-retters meny med store porsjoner og gode viner. Du kan selvfølgelig også spise i byen og bestille rommet ditt med bare frokost inkludert.

Velvære og avslapping foran peisen

Hotellet har en velværeavdeling hvor du kan bruke badstuen, innendørs svømmebasseng, dampbad, boblebad, bestille ulike behandlinger og massasjer.

I lounge-baren med den koselige peisen kan du bestille en drink eller en lett snack og hvis du ønsker å surfe litt på nettet eller lese e-post, er det Wi-Fi her.

I tillegg kan du bruke garasjen for 10 Euro ekstra pr. natt og det er lagringsplass for ski og skiutstyr ditt her.

Tradisjonelle rom

Hotellet har bare 35 rom. De er alle komfortable og innredet i en tradisjonell stil. Alle rommene har satellitt-TV, safe, telefon, minibar, eget bad med dusj og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aostadalen

Grand Hotel Royal e Golf

Courmayeur, Aostadalen

Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Courmayeur, Aostadalen

Anbefalinger for deg

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Liguria

Populært i Aostadalen

search map