Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Astoria

 
Hotel Astoria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Astoria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen er oppkalt etter Monte Cervinia, det italienske navnet for fjellet Matterhorn, som Cervinia deler med Zermatt på andre siden av fjellet i Sveits. Byen ligger på 1524 meters høyde og er omgitt av snøkledde fjell som når en høyde på opptil 3800 m.o.h. og Matterhorn selv strekker seg helt opp til 4478 m.o.h. Butikkene, restaurantene, supermarkedene osv. ligger nært fjellhotellet, bare 50 meter unna i Cervinias hyggelige gågate.

Breuil Cervinia er et av Italias mest kjente skiområder og har utviklet seg til en nisje siden 70-tallet. Det er en ganske eksklusiv by, mest sannsynlig takket være sin nabo Zermatt. Løypene i området rundt Breuil Cervinia er perfekt for familier med barn da de røde løypene generelt sett er ganske lette, og minner mer om blå løyper enn røde. Det er et relativt stille område sammenlignet med f.eks. Østerrike, men i helgene kan enkelte barer gjøre noen livlige unntak. Det er flere forskjellige restauranter, butikker og barer i byen dersom noe av det skulle friste. Breuil Cervinia er også er flott sted om sommeren for gjester som vil benytte seg av de uendelige tur-mulighetene i området.

Hotel Astoria kan beskrives som et hotell uten altfor mange dikkedarer. Det ble totalrenovert i 2012 og har en komfortabel og praktisk karakter.

Les mer om Hotel Astoria

Spis i restauranten

Restauranten serverer en lekker frokost-buffét om morgenen, og på kvelden får du en god tre-retters meny med spesialiteter fra kjøkkenet i Valle d'Aosta og andre nasjonale retter som passer med sesongens varer. Ikke glem å spørre etter vinkartet da vi er sikre på at du vil finne en deilig, lokal vin fra Aostadalen. Bartenderen sørger gjerne for lekre drinker, enten det er til middagen eller etter maten ute på terrassen. Hvis været tillater det kan du sette deg ut på terrassen i løpet av oppholdet og bare nyte den fantastiske utsikten med en god bok eller noen lette snacks.

Hotellet har flere fasiliteter, deriblant: biljard/spillerom, lesestue, skirom med skovarmere, privat parkering i garasje (benyttes mot betaling), samt trådløst internett Wi-Fi på hele hotellet.

Enkle og funksjonelle rom

Hotellet har 30 renoverte, men enkelt innredede rom som alle er komfortable og praktiske. Alle rommene er utstyrte med telefon, satellitt-tv og eget bad med dusj eller badekar. I femte etasje er det 4 suiter med balkong - disse passer fint for familier på opptil 4 personer. Alle rommene har også en fantastisk utsikt over fjellene.

Sjul teksten
 
 
search map