Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hermitage Spa Relais & Chateaux

 
Hermitage Spa Relais & Chateaux er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hermitage Spa Relais & Chateaux er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hermitage Spa Relais & Chateaux er et perfekt skihotell i luksusklassen

Hvis velvære og trivsel skal stå i sentrum for din skiferie, gjør du lurt i å se nærmere på dette hotellet. En karakteristisk fjellhytte i tre og stein, med all den komfort du trenger på en skiferie med fokus på nytelse - og mere til .

Hotel Hermitage ligger i behagelig gangavstand til sentrum av Breuil - Cervinia. En hyggelig by i den eksklusive delen av skalaen, hvor du finner mange barer, butikker og restauranter. "After ski"-muligheter er det ikke så mange av da italienerne vanligvis ikke fester så mye i bakken og foretrekker å drikke vin og spise inne i mer rolige omgivelser. Men du kan finne noen barer med en hyggelig atmosfære hvis du reiser i løpet av sesongen.

En vakker og sjarmerende by

Byen er usedvanlig vakker, selv for en by i Alpene. Du er omgitt av de endeløse snødekte fjellene, Matterhorn og Monte Rosa. Når du ser ut av vinduet fra rommet ditt har du mest sannsynlig en spektakulær utsikt over et av de mest majestetiske fjellene i Europa. Bakkene på Breuil - Cervinia ligger på solsiden av Matterhorn (Monte Cervino), hvor du har garanti for snø. Området er kjent for sine lange, brede bakker som når opp til 3.800 meters høyde.
Området er godt egnet for familier og nybegynnere da de fleste av de røde løypene faktisk minner mer om blå løyper i alvorlighetsgrad. Selv svarte løyper er lettere enn de fleste andre steder. Hotellet ligger ca. 400 meter til skiheisen Breuil-Plan Maison, slik at du kan velge å gå eller ta shuttle-bussen fra hotellet

Avstander:
* Sentrum: 300 m .
* Skiheis: 400 m .
* Shuttle-buss til skiheisene: Rett ved hotellet

Les mer om Hermitage Spa Relais & Chateaux

Du kan ikke ønske seg mer

Når du kommer tilbake til hotellet etter en fantastisk dag på ski, vil du nyte den usedvanlig vakre innredningen og varmen det utstråler. Her er du ikke i tvil om at du er på ferie på et eksklusivt hotell. Hvis du tar en pause fra bakken en dag kan du trygt tilbringe hele dagen på velvære. Her kommer ikke minst velværesenteret til sin rett, hvor du kan bestille skjønnhetsbehandlinger og massasje. Du kan også dra nytte av innendørs svømmebasseng, boblebad, treningsstudio, sansedusjer, badstue, tyrkisk bad og avslappings-område .

Nyt deilig mat og imponerende vinkart i restauranten

Etter en lang dag med opplevelser og velvære, er det på tide å tilfredsstille sulten din. Det kan du gjøre i den fremragende restauranten på Hotel Hermitage, "La Chand" hvor Roberto Pession er kokk. Han forbereder tradisjonelle retter fra Aosta-dalen og Piemonte, blandet med elementer av moderne mat. Man benytter seg utelukkende av de beste råvarene, som er av topp kvalitet, ferske, autentiske og så langt som mulig lokale. Ikke glem å utforske det imponerende utvalget av viner, hvor du kan velge mellom ikke mindre enn 700 forskjellige viner. Den hjemmelagde grappaen er god å smake på etter maten. Restauranten er selvfølgelig også åpen til lunsj og om morgenen kan du nyte en rikholdig frokostbuffé. Baren er det perfekte stedet å slappe av og kose seg i selskap med dine følgesvenner - uansett om det er for en aperitiff før middagen eller til live musikk på kveldene, kanskje med en konjakk i hånden?

Elegante og varme rom og suiter

Hotellet har 73 romslige og luksuriøse rom og suiter. Alle er innredet i en elegant stil, hvor fokus er på kvalitet og komfort, også med hensyn til materialer. De enkle rommene er klassiske rom og alle har som minimum en balkong med en fantastisk utsikt over Matterhorn, et stort bad med badekar eller dusj, en komfortabel lenestol, skrivebord, Wi-Fi forbindelse, Nespresso-maskin, minibar, satellitt-TV og aircondition, som også kan brukes til å varme opp rommet.

Sjul teksten
 
 
search map