Hotell i Cervinia i Aostadalen

Excelsior Planet

 
Excelsior Planet er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Excelsior Planet er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Excelsior Planet ligger bare 50 meter fra den stemningsfulle gågaten i sentrum av Breuil-Cervinia, som er spesielt kjent for et av Italias mest populære skisteder. Det er en fin liten by hvor du blant annet finner et godt utvalg av restauranter, barer og butikker. Afterski er ikke det italienerne bryr seg mest om, men det er noen steder med en varm og vennlig atmosfære i sesongen.

Du har en flott utsikt fra hotellet

Byen Breuil-Cervinia ligger i et av de vakreste områdene i Alpene nær de to fjellene Matterhorn og Monte Rosa. Fra de fleste av rommene har du direkte utsikt over det imponerende og skremmende Matterhorn-fjellet, som er en av det mest legendariske fjellene i Europa. Bedre blir det ikke!

Brede og solrike skiløyper

Skiløypene i Breul-Cervinia ligger på den solfylte og snøsikre side av Matterhorn (Monte Cervino). Området er kjent for sine lange og brede løyper som når en høyde på 3800 meter. Skiområdet er det perfekte valget for barnefamilier og dem som ønsker litt mindre krevende skiløyper da flere av de røde løypene faktisk burde være blå, og selv de svarte løypene vil være enklere enn du normalt vil forvente. Hotellet ligger bare 200 meter til skiheisen Breuil-Plan Maison, og du kan kjøpe heiskort på hotellet.

Avstander:
* 200 meter til skiheisen
* 50 meter til sentrum

En varm atmosfære

Familieeide hoteller har alltid hatt en helt spesiell status i Italia, der man legger stor vekt på personlig service. På Hotel Excelsior Planet møter du familien Zanetti. Innredningen av hotellet er holdt i en varm alpin stil, og du vil føle deg velkommen så snart du kommer inn døren. Den innbydende atmosfæren gjør at du umiddelbart føle deg hjemme, med en liten forskjell (for de fleste) vil interiøret og servicen trolig være på et litt høyere nivå enn hjemme :)
Hotellet har en raffinert restaurant som tilbyr både lokale spesialiteter og tradisjonell italiensk mat, en dessert-buffé og et omfattende vinkart. På kvelden er det mulig å nyte levende musikk i piano-baren èn gang i uken. Vær oppmerksom på at i løpet av vintersesongen kreves opphold på minimum en uke eller mer.

Helse og velvære

En av hotellets mest attraktive områder er velværeavdelingen hvor du kan skjemme deg bort etter en slitsom dag i løypene. Velværeavdelingen tilbyr et oppvarmet basseng, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, terapeutiske bad, urtete, massasje og andre behandlinger.

Les mer om Excelsior Planet

Oppvarmet ski-kjeller

Når du kommer tilbake fra løypene etter en lang og kald dag kan du etterlate ski og støvler i hotellets skirom, som er utstyrt med oppvarmede og låsbare skap.

Tradisjonelle og komfortable rom

Hotellet har totalt 46 ekstremt komfortable rom som alle er i tradisjonell alpin stil. Alle rommene har balkong og de som vender mot nord har også utsikt mot Matterhorn. De er utstyrt med TV, telefon, radio, safe, minibar og hårføner. Badene har dusj eller badekar. Superior-rom og juniorsuiter har imidlertid begge deler.

Sjul teksten
 
 
search map