Hotell i Bard i Aostadalen

Hotel Ad Gallias

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ved inngangen til middelalderlandsbyen Bard ligger hotellet og lokker med utsikt over den uinntakelige borgen, egen restaurant, komfort og en eleganse sjeldent sett på disse breddegrader.

Innta deilige retter i restauranten

Hotellet er fordelt på to bygninger på hver sin side av gaten. Hovedbygningen er velholdt og blåmalt, og det er her dere finner resepsjonen, baren, restauranten og de fleste av rommene, samt heis og internettilgang. I restauranten finner dere hvelvede tak, peis og stemningsfulle lokaler, mens om sommeren kan dere nyte utendørs servering på hotellets vakre treterrasse. Her spiser dere a la carte, men det er også mulig å bestille halvpensjon (min. tre dager). I det gule bygget på andre siden av gaten finner dere de siste seks rommene av litt høyere standard, samt en hyggelig lesesal.

Les mer om Hotel Ad Gallias

Et annet av hotellets høydepunkter er den panoramiske takterrassen der dere kan nyte synet av borgen og de omgivende fjellene mens dere slapper av i de smakfulle hagemøblene av tre.

Velværesenteret Ad Aquas

I stilfulle omgivelser i hotellets grotter finner dere det nye velværesenteret. Området omfatter et stort mosaikk-boblebad, kunstige fossefall, sauna, tyrkisk bad, fargeterapi, liggestoler og massasje (bruk av velværesenteret mot tillegg).

Standardrom m/ balkong:
- De tre Standardrommene er elegant innredet i varme farger og har alle balkong, flatskjerms-tv og eget bad med toalett og dusjkabinett med glassdør. Det er ikke mulighet for ekstra oppredning.
Superiorrom:
- De syv Superiorrommene er elegant innredet i varme farger og har alle balkong, flatskjerms-tv og eget bad med toalett og dusjkabinett med glassdør. De er større enn Standardrommene, men har ikke balkong og ligger enten i hovedbygningen eller det gule bygget. Enkelte rom har mulighet for opptil to ekstra oppredninger.
Deluxerom m/ balkong:
- De to Deluxerommene er romslige og har balkong (det ene har lukket balkong, det andre har åpen). De ligger enten i hovedbygningen eller i det gule bygget. Rommene er elegant innredet i varme farger og har alle balkong, flatskjerms-tv og eget bad med toalett og dusjkabinett med glassdør.Det er ikke mulighet for ekstra oppredning.
Suite Relax:
- Suiten har to separate soveavdelinger (ikke adskilte med dører) og ligger i det gule bygget (uten balkong). Rommet har flatskjerms-tv med italienske kanaler og er elegant innredet i varme farger. I tillegg til det private badet med toalett og dusjkabinett med glassdør har suiten eget boblebad. Prisen dekker tre personer, dvs. at det er mulighet for én ekstra oppredning allerede inkludert i prisen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aostadalen

Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Courmayeur, Aostadalen

Anbefalinger for deg

Villa I Poggioli

Ameglia, Liguria

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Liguria

Populært i Aostadalen

search map