Hotell i Bard i Aostadalen

Hotel Ad Gallias

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ved inngangen til middelalderlandsbyen Bard ligger hotellet og lokker med utsikt over den uinntakelige borgen, egen restaurant, komfort og en eleganse sjeldent sett på disse breddegrader.

Innta deilige retter i restauranten

Hotellet er fordelt på to bygninger på hver sin side av gaten. Hovedbygningen er velholdt og blåmalt, og det er her dere finner resepsjonen, baren, restauranten og de fleste av rommene, samt heis og internettilgang. I restauranten finner dere hvelvede tak, peis og stemningsfulle lokaler, mens om sommeren kan dere nyte utendørs servering på hotellets vakre treterrasse. Her spiser dere a la carte, men det er også mulig å bestille halvpensjon (min. tre dager). I det gule bygget på andre siden av gaten finner dere de siste seks rommene av litt høyere standard, samt en hyggelig lesesal.

Les mer om Hotel Ad Gallias

Et annet av hotellets høydepunkter er den panoramiske takterrassen der dere kan nyte synet av borgen og de omgivende fjellene mens dere slapper av i de smakfulle hagemøblene av tre.

Velværesenteret Ad Aquas

I stilfulle omgivelser i hotellets grotter finner dere det nye velværesenteret. Området omfatter et stort mosaikk-boblebad, kunstige fossefall, sauna, tyrkisk bad, fargeterapi, liggestoler og massasje (bruk av velværesenteret mot tillegg).

Rommene på Hotel Ad Gallias

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Ad Gallias

Les personlige anmeldelser av Hotel Ad Gallias som ligger i Aostadalen. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Ad Gallias. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Ad Gallias

Les mer

Ivar Bernt fra Torp i Norge boede på Hotel Ad Gallias i Bard fra d. 10. til d. 12. juli 2012.

Turen gikk bra og vi er stort sett fornøyd med vår ferie i Italia , men vill likevel nevne ett par punkter : Hotel Ad Gallias i Bard , vi hadde her bestilt 2 overnattinger og det var 1 dag for mye , da de ikke hadde spa avdelingen åpen og kjøkkenet var stengt siste dagen/kvelden. Vi var de eneste gjester på hotellet den siste natten , så det forklarer jo at kokken fikk fri !

Les mer

Bedømmelse av Hotel Ad Gallias

Les mer

Bedømmelse av Hotel Ad Gallias

Les mer
 
search map