Hotell i Bard i Aostadalen

Bed & Breakfast Vecchio Torchio

 
Bed & Breakfast Vecchio Torchio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Bed & Breakfast Vecchio Torchio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bard her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bed & Breakfast Vecchio Torchio er plassert midt på den middelalderlige hovedgaten i byen, Via Vittorio Emanuele II. Den historiske sjarmen sniker seg inn overalt, og ved ankomst passerer man en stor buegang.

B & B'en ligger i 2.etasje. Man kommer inn i et oppholdsrom og et kjøkken, hvor det blir servert frokost. I kjøkkenet er et kjøleskap, som gjestene står fritt til å bruke, og i oppholdsstuen er en sofa som også er tilgjengelig for gjestene. Eierne bor i en leilighet ved siden av.

Les mer om Bed & Breakfast Vecchio Torchio

Rommene:
De to soverommene ligger i tredje etasje og består av et rom med dobbeltseng med et lavtsittende og et høytsittende vindu. Det andre rommet har to enkeltsenger, og her er et høytsittende vindu. Rommene er fine og pent innredet. Mellom de to rommene er eget bad med toalett og dusj, noe som betyr at hvis man bestiller begge rommene, deler man badet - men hvis man bare bestille et rom, utleies ikke det andre rommet,så badet er så fortsatt privat. Det er mulig å få en ekstra oppredning i ett av rommene.

Bemerk at dette stedet er et godt utgangspunkt for å se regionene Aostadalen og Piemonte, da Bard ligger på grensen - og B & B Vecchio Torchio, kan man velge å bo for en uke, men kun betale for 6 dager.

Sjul teksten
 
 
search map