Hotell i Aosta

Hotel Express Aosta East

 
Hotel Express Aosta East er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Express Aosta East er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Aosta her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Express: Et basis-hotell med praktisk beliggenhet

Hotel Express er et enkelt hotell der du får alle de grunnleggende fasilitetene og tjenestene du kommer til å få bruk for under et kort opphold. Uansett om du er på vei til Frankrike eller lengre sørover i Italia, eller om du bare trenger en kort, liten skiferie kan du se frem til et par netters komfortabelt opphold her.

Bo tett på Aostas historiske sentrum

Hotellet ligger ganske nært motorveien (avkjørsel Aosta Øst) og Aostas historiske sentrum. Fra byen Aosta, som ligger ca. 3 km fra hotellet, kan du ta skiheisen opp til skistedet Pila. Du kan ta shuttlebuss inn til byen eller du kan kjøre i egen bil. Shuttlebussen går hvert 20. minutt. Hvis du foretrekker store skiområder kan du finne disse etter 15 til 40 minutters kjøring. (Courmayeur, Cogne, La Thuile, Cervinia, Champoulc og Gressoney).

Hotellet ligger rett ved siden av et stort shoppingsenter som har både spa, velvære-senter, treningsrom, supermarked, frisør, minibank og atskillige restauranter. Andre aktiviteter, som golf, tennis og et oppvarmet svømmebasseng, kan du finne en kort kjøretur fra hotellet.

Avstander:
* Skiheis: ca. 3 km
* Sentrum: ca. 3 km
* Buss til skiområdet: Shuttlebuss fra hotellet inn til Aosta by hvert 20. minutt

Les mer om Hotel Express Aosta East

Aosta-dalen er flott både sommer og vinter

Hele området rundt Aosta er ikke bare perfekt for skisport om vinteren, men også om sommeren og våren kan du nyte godt av den herlige naturen området har å by på. Her er det fantastiske muligheter for både å gå tur og sykle. Gran Paradiso National Park og Mont Avic Park ligger i nærheten og lokker med storslåtte turstier og sykkelruter.

Et enkelt hotell med grunnleggende fasiliteter

Som skrevet ovenfor er hotellet velegnet til et komfortabelt opphold av den kortere varianten. Det er ingen restaurant på stedet, men som gjest har du mulighet for å få rabatt i selvbetjeningsrestauranten Fini som ligger nedenunder. Baren og loungen tilbyr deg et komfortabelt sted å drikke kaffe eller nyte lette snacks og forfriskninger mens du ser på tv eller hygger deg med reisefølget ditt. Frokosten (buffét) serveres i loungen hver morgen. I tillegg får du tilgang til gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er gode parkeringsfasiliteter til deg som kommer med bil og skiskap dersom du skulle få bruk for det.

Romslige og komfortable rom

Express Hotel har 74 romslige og komfortable rom. Det er flere romtyper tilgjengelige og alle har følgende fasiliteter: hårføner, aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi og eget bad med dusj.

Les om rommene på Hotel Express Aosta East

Sjul teksten
 
 
search map