Hotell i Aosta

Hotel Beau Sejour

Inngan til Hotel Beau Sejour i Aosta
 
Hotel Beau Sejour er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Beau Sejour er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Aosta her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En god og behagelig beliggenhet

Etroubles er en av de eldre middelalderbyene i Aostadalen, der den historiske turstien Via Francigena går rett gjennom. Fotturen strekker seg opprinnelig fra Roma til Canterbury, - altså hele veien gjennom Italia og opp til Sveits. Her mellom Aosta og Sant Bernard, samt nesten i midten av Etrobles ligger Hotel Beau Sejour, som til tross for sitt fransktalende navn ligger i Italia. I sommersesongen er byen full av liv hvor det er typiske fotturister og sykkelentusiaster på terrengsykler som karakteriserer bildet mens skituristenes populasjon okkuperer byen om vinteren. Skiområdet ligger ca. 5 km unna. Byen Aosta er ca. 18 km lenger sør, i nord finner du grensen til Sveits.

Restaurant med lokale retter

Hotellet har en god restarant som tilbyr lokale retter i henhold til gamle og tradisjonelle oppskrifter. Restauranten er kjent i lokalområdet og er derfor flittig besøkt av både hotellets gjester, samt av lokalbefolkningen fra byen og de omkringliggende områdene. Om sommeren kan du spise ute på en av de to terrassene hvor du kan nyte den fantastiske panoramautsikten over fjellene og det vakre landskapet. Hvis du ikke har fått nok mosjon med fotturer eller skiturer, tilbyr hotellet et mindre treningsstudio. Synest du familiens kjæledyr skal bli med på ferie, er det også en mulighet hvis vi får vite det når du bestiller rommet.

Les mer om Hotel Beau Sejour

30 tradisjonelle rom

Hotellet har 30 rom i forskjellige kategorier. Standard rommene er basalt dekorert, mens du kan forvente litt mer komfort hvis du bestiller et Superior rom eller Suite. Alle rommene har telefon, satellitt-TV, Wi-Fi og bad med dusj eller badekar. Noen av rommene har også en balkong, men det kan ikke garanteres.

Les om rommene på Hotel Beau Sejour

Sjul teksten
 
 
search map