Hotell i Antey Saint André i Aostadalen

Maison Tissiere

Vertinnen Guja Innendørsbasseng med åpne vinduspartier Stemningsfull vinkjeller Restuarant med peis og panoramisk fjellutsikt
 
Maison Tissiere er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Maison Tissiere er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Antey Saint André her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellet ligger i fantastiske naturomgivelser og er integrert i landskapet med bruk av rustikke materialer på elegant vis. Maison Tissiere har også basseng, spa, restaurant, panoramisk solterrasse og underjordisk parkering. Og den ligger kun 300 meter fra den vakre, gamle kirken i Antey.

Møt ildsjelen Guja

Dette tradisjonelle landstedet fra 1700-tallet har bevart sitt vakre ytre og indre, mens familien Chatrian har forvandlet det til et meget innbydende lite alpehotell takket være eierens datter Guja. Hun er utdannet interiørarkitet/møbeldesigner og har svært god sans for hvilke materialer, former og farger passer best i familiens imponerende hotell.

Les mer om Maison Tissiere

Forelsk dere i alpeparadiset

Når dere trer over terskelen til denne herlige oasen i Alpene møter dere sannsynligvis først en kjærlig i hund i den lille resepsjonen fylt med antikke møbler. Ved siden av finner dere en stue med bar, lesestoff og flatskjerm-tv til gjestenes disposisjon. I hagen finner dere en herlig plen med solsenger vendt mot panoramiske utsikter. Leiebilen står trygt i det underjordiske garasjeanlegget.

Senk skuldrene i saunaen

Hotellets velværesenter ligger i underetasjen og omfatter både et stort svømmebasseng med åpne glasspartier ut til den friske fjelluften om sommeren, sauna, tyrkisk bad og mulighet for massasje (mot tillegg). Velværesenteret har fått et stilfullt preg takket være de synlige steinveggene, eksklusive kurvmøbler og treverk - igjen kommer Gujas høye innredningskompetanse til syne.

Gastronomiske opplevelser og panoramiske utsikter

I restauranten sitter dere milesvis fra støyende og plagsomme elementer som kan forstyrre kveldens gode stemning. Beundre takbjelkene i lysskjæret fra peisen, og la den panoramiske utsikten kjempe om din oppmerksomhet med delikatessene som blir servert. Menyen er preget av lokale retter (f.eks. kastanjer og oster) og veldig rikholdig. Ved siden av restauranten ligger frokostsalen der frokostbuffeten serveres i intime omgivelser.

Nyt en god bok på balkongen

De 14 rommene er meget smakfullt innredet, og Guja har lagt vekt på varme jordfarger og treverk. Rommene er alle forskjellige, og har alle enten balkong eller privat hage/terrasse foran rommet. Hotellet har heis, så det er lett å komme seg til og fra rommene. På rommet har dere Wi-Fi og eget elegant bad (med enten lyse marmorgulv eller mørk skifer fra Brasil) med toalett og dusj med glassdør.

Sjul teksten
 
 
search map