Hotell i Antey Saint André i Aostadalen

Maison Tissiere

Vertinnen Guja Innendørsbasseng med åpne vinduspartier Stemningsfull vinkjeller Restuarant med peis og panoramisk fjellutsikt
 
Maison Tissiere er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Maison Tissiere er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Antey Saint André her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellet ligger i fantastiske naturomgivelser og er integrert i landskapet med bruk av rustikke materialer på elegant vis. Maison Tissiere har også basseng, spa, restaurant, panoramisk solterrasse og underjordisk parkering. Og den ligger kun 300 meter fra den vakre, gamle kirken i Antey.

Møt ildsjelen Guja

Dette tradisjonelle landstedet fra 1700-tallet har bevart sitt vakre ytre og indre, mens familien Chatrian har forvandlet det til et meget innbydende lite alpehotell takket være eierens datter Guja. Hun er utdannet interiørarkitet/møbeldesigner og har svært god sans for hvilke materialer, former og farger passer best i familiens imponerende hotell.

Les mer om Maison Tissiere

Forelsk dere i alpeparadiset

Når dere trer over terskelen til denne herlige oasen i Alpene møter dere sannsynligvis først en kjærlig i hund i den lille resepsjonen fylt med antikke møbler. Ved siden av finner dere en stue med bar, lesestoff og flatskjerm-tv til gjestenes disposisjon. I hagen finner dere en herlig plen med solsenger vendt mot panoramiske utsikter. Leiebilen står trygt i det underjordiske garasjeanlegget.

Senk skuldrene i saunaen

Hotellets velværesenter ligger i underetasjen og omfatter både et stort svømmebasseng med åpne glasspartier ut til den friske fjelluften om sommeren, sauna, tyrkisk bad og mulighet for massasje (mot tillegg). Velværesenteret har fått et stilfullt preg takket være de synlige steinveggene, eksklusive kurvmøbler og treverk - igjen kommer Gujas høye innredningskompetanse til syne.

Gastronomiske opplevelser og panoramiske utsikter

I restauranten sitter dere milesvis fra støyende og plagsomme elementer som kan forstyrre kveldens gode stemning. Beundre takbjelkene i lysskjæret fra peisen, og la den panoramiske utsikten kjempe om din oppmerksomhet med delikatessene som blir servert. Menyen er preget av lokale retter (f.eks. kastanjer og oster) og veldig rikholdig. Ved siden av restauranten ligger frokostsalen der frokostbuffeten serveres i intime omgivelser.

Nyt en god bok på balkongen

De 14 rommene er meget smakfullt innredet, og Guja har lagt vekt på varme jordfarger og treverk. Rommene er alle forskjellige, og har alle enten balkong eller privat hage/terrasse foran rommet. Hotellet har heis, så det er lett å komme seg til og fra rommene. På rommet har dere Wi-Fi og eget elegant bad (med enten lyse marmorgulv eller mørk skifer fra Brasil) med toalett og dusj med glassdør.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Maison Tissiere

Les personlige anmeldelser av Maison Tissiere som ligger i Aostadalen. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Maison Tissiere. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Maison Tissiere

Rolig og idyllisk

Vi, et voksent par fra Norge, bodde her i 5 dager primo september. Veldig koselig hotell med høy standard, god mat, vin og et imøtekommende vertskap, inklusive hunden Camilla. Flott utgangspunkt for turer med bil og til fots. Imponerende løypenett for fotturister.

Les mer

Fantastisk

Maison Tissiere er et helt fantastisk sted. Vi hadde valgt halvpensjon, noe vi ikke angret på. Deilig mat og meget fin betjening.

Les mer

Bedømmelse av Maison Tissiere

Les mer

Ren avslapping i nydelige omgivelser.

En vakkert, romslig og kvalitetspreget rom med utsikt over en svært vakker natur. Et veldig fint sted når det har vært litt for varmt lenger nede i Italia. Vi kom fra Cinque Terre. Vi brukte det som et utgangspunkt for turer til Mont Blanc, Matterhorn og nasjonalparken Paradiso. Området har et veldig bra kjøkken. Vi spise ikke noe annet sted, selv om vi fra begynnelsen hadde planer om det. Innehaver, ansatte og hotellethunden Camilla er alle veldig sympatiske.

Les mer

Gjestfrihet i Alpene

Dette er et fantastisk flott sted i en koselig småby - oppe i dalsiden slik at man også har en fantastisk utsikt. En meget hyggelig og hjelpsom vertinne fikk oss også til å føle oss som hjemme, og oppholdet startet også godt da vi ble oppgradert fra værelse med balkong til suite med utgang på bakkenivå. Dette selvfølgelig fordi de likevel ikke hadde tilgjengelig den romtypen vi hadde bestilt, men når man får noe som er enda bedre, er jo ikke det noe problem.
Dessverre var det ikke så bra vær da vi var der, noe som begrenset turvirksomheten vår en del. Men vertinnen var meget hjelpsom også med turforslag, og det finnes mange spennende turer å ta i dette området.
Maten var svært god - skulle man sette fingeren på noe måtte det være at serveringspersonalet virket noe amatøraktig, men med litt god vilje kan jo det sees på som sjarmerende, ting ordner seg jo alltid når man sier fra. Dette er et sted vi gjerne reiser tilbake til selv, og vil anbefale også til andre.

Les mer

Bedømmelse av Maison Tissiere

Utrolig koselige, nydelige rom, veldig gjestfrie verter. Gode glutenfrie alternativer.

Les mer
 
search map