Aktive ferier i henrivende Italia

Turgåing langs havet er en populær del av en aktiv ferie i Italia Maratona dles Dolomites er et sykkelløp over 7 legendariske fjellpass i Nord-Italia Flere steder i Italia kan dere klatre i spektakulære klippesider - med rett utstyr og veiledning Skiløp er en naturlig aktiv ferie for mange i Italia
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Fra Alpene og Dolomittene i nord, mot innsjøene i Piemonte og Lombardia, deretter de buktende åsene i Toscana og Marche, helt til de barske kystlinjene i Campania og Calabria. Fra den eksotiske faunaen i nasjonalparkene langs østkysten i Abruzzo og Puglia til Sicilia og de vulkanske eoliske øyene... Italia byr på alt for enhver friluftselsker.

Italia har intet mindre enn 24 nasjonalparker hvor landet er beskyttet og det gir grunnlag for flerfoldige naturlige ”lekeplasser” for de aktive. Og hva med å avslutte deres aktive dag med å la dere fascinere over den lokale kulturen og matlagingen? Det har seg nemlig slik at Italia ikke bare kan skryte av enestående natur – den italienske maten og vinen er slett ikke verst den heller!

Temareiser med In-Italia

Italia utgjør en utømmelig kjele av opplevelser, og det kan i blant være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Vi har derfor satt sammen en rad temareiser. Her har vi utformet et program som du kan definere hånd i hånd med interessene dine. Det kan være alt fra matlagning i Toscana til sykling rundt innsjøen Maggiore – med mer.

Hvilken opplevelse frister deg mest? Se alle Temareiser med In-Italia her

Bestill deres ferieovernattinger for en aktiv ferie i Italia

Finn det perfekte stedet å tilbringe deres aktive, italienske ferie ved å velge deres ferieovernattinger blant våre håndplukkede ferieleiligheter, villaer, agroturisme, B&B og hoteller i spektakulære landskap. Ta gjerne kontakt med oss for å få gratis tips og råd fra våre erfarne reisekonsulenter ved å sende oss en mail via linken på toppen av siden, bruke chatalternativet til venstre på siden eller ringe oss på nummeret til høyre på siden. Vi hjelper dere gladelig med å få realisert drømmen om den perfekte, aktive ferie i Italia.

 
search map