Feriehus og hoteller i Villa Rosa

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen er et av de mer kjente stedene hvis man ønsker å dra på badeferie i Abruzzo og er også kjent for en sandstrand som strekker seg flere kilometer langs Adriaterhavet.

Kart over Villa Rosa

Du kan klikke deg inn på kartet og bruke det til å få et overblikk over området. Her kan du også se overnattingsmulighetene i denne delen av regionen Abruzzo.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Da byen ikke er særlig stor er den ideell for deg som ønsker en avslappet badeferie i grønne omgivelser. Til tross for byens størrelse er det ikke vanskelig å finne restauranter i byen.

Les mer om Villa Rosa

Hotell og ferieleilighet i Villa Rosa

Skal du finne et feriehus for en sommer ved havet i Italia? Det kan du enkelt gjøre i søkemotoren her hos In-Italia Reiser, som rommer flere hunde hotellet, ferieleiligheter og villaer i Italia - både helt ute ved havet og lengre inne i landet. Ikke tilfeldige boliger, men kun steder vi personlig har håndplukket. Du kan derfor trygt velge en av våre feriehus i Villa Rosa i sikker forvissing om at du her får en god base for en avslappende badeferie i Italia.

Skal du på ferie med en større gruppe venner eller familie? Så kan vi også anbefale muligheten for å leie en hel villa i Italia. Det er den perfekte ferieformen når man ønsker full selvstendighet og masse privatliv.

>> Søk priser på hotell eller feriehus i Abruzzo

Sjul teksten
 
 
search map