Feriebolig i Tortoreto Lido i Abruzzo

Residence Il Borgo

 
Residence Il Borgo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Il Borgo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tortoreto Lido her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Il Borgo, ligger i vakre og rolige omgivelser på en liten bakke med flott utsikt over havet. Den befinner seg ca. 800 meter fra stranden og fra byens sentrum. På stedet finnes det resepsjon, bar, parkering, svømmebasseng, solarium og lekeplass.

Nærhet til motorveien, men uten støyet

Vi gjør oppmerksom på, at det er motorvei 200 meter fra leilighetene (lengre opp i høyden). Dette merkes ikke når man ser i retning av havet, og dens høye plassering i forhold til Residence II Borgo begrenser støyet betydelig.

Les mer om Residence Il Borgo

Ferieleiligheter fordelt på tre nivåer

Det er totalt 46 leiligheter på stedet, og de er fordelt på tre nivåer. De har alle bad, kjøkken og satellitt-tv. MERK: Absolutt siste ankomsttid er kl. 22.00!

Les om leilighetene på Residence Il Borgo

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Il Borgo

Les personlige anmeldelser av Residence Il Borgo som ligger i Abruzzo. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Il Borgo. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Residence Il Borgo

Bedømmelse av Residence Il Borgo

Les mer

Bedømmelse av Residence Il Borgo

Les mer

Bedømmelse av Residence Il Borgo

Les mer

Manuel

Hyggelig opphold, fint sted å bo, pent vedlikeholdt. Veldig hyggelig personale, spesielt sjåføren Roberto, som kjørte bussen. Terrassen var nydelig, men vi trengte en parasoll for å spise frokost der. Lunsjen måtte vi spise etter kl. 13:30, da det var for mye sol tidligere på dag.

Les mer

Pent sted med støy fra motorvei

Meget hygelig og hjelpsom alle tiders betjening. Leiligheten var bra, men sengene var forferdelige, nesten som å ligge på gulvet. Mye støy fra motorveien som var 50 meter fra leiligheten. Vaskemaskin som var felles med myntautomat fungerte dårligt, den slukte mynt.
Det var kalt vann i basenget i september.

Les mer

Anne-Kristine med familie og venner fra Ulset i Norge boede på Residence Il Borgo i Tortoreto Lido fra d. 14. til d. 28. juli 2007.

Vi har nok en gang hatt en strålende ferie i Italia! Roma svarer alltid til forventningene, men Il Borgo og Tortoreto Lido var ikke perfekt for våre familier. Dette passer nok best for småbarnsfamilier, men vi klandrer ikke på noen måte in-Italia for at våre forventninger ikke fullt ut ble møtt. Sånn er det i blant. Vår eneste kommentar måtte gå til personalet på Il Borgo. Her synes vi det mangler litt både på lokalkunnskap, serviceinnstilling og entusiasme. Vi synes også det var veldig masse begrensninger på bruk av svømmebassenget, og synes badehette påbudet var noe absurd! Dette har imidlertid ikke virket tilå svekke vårt solide, gode inntrykk av in-italia som leverandør.

Les mer
 
search map