Feriebolig i Tortoreto Lido i Abruzzo

Residence Il Borgo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Il Borgo, ligger i vakre og rolige omgivelser på en liten bakke med flott utsikt over havet. Den befinner seg ca. 800 meter fra stranden og fra byens sentrum. På stedet finnes det resepsjon, bar, parkering, svømmebasseng, solarium og lekeplass.

Nærhet til motorveien, men uten støyet

Vi gjør oppmerksom på, at det er motorvei 200 meter fra leilighetene (lengre opp i høyden). Dette merkes ikke når man ser i retning av havet, og dens høye plassering i forhold til Residence II Borgo begrenser støyet betydelig.

Les mer om Residence Il Borgo

Ferieleiligheter fordelt på tre nivåer

Det er totalt 46 leiligheter på stedet, og de er fordelt på tre nivåer. De har alle bad, kjøkken og satellitt-tv. MERK: Absolutt siste ankomsttid er kl. 22.00!

Leilighetene på Residence Il Borgo

Toromsleilighet med 2+2 soveplasser (Standard)

Disse leilighetene ligger i 1., 2., eller 3. etasje og består av stue med dobbel sovesofa (til barn på max 14 år), soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj samt balkong, terrasse eller hage, enten privat eller felles. Enkelte leiligheter har aircondition, som kan bestilles mot et tillegg. Noen av leilighetene har noe utsikt mot havet.

Toromsleilighet med 2+2 soveplasser (Superior)

Disse leilighetene ligger i 1., 2., eller i 3. etasje og består av stue med dobbel sovesofa (til barn på max 14 år), soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj samt balkong, terrasse eller hage - enten privat eller felles. Enkelte leiligheter har aircondition, som kan bestilles mot et tillegg. Noen av leilighetene har noe utsikt mot havet.

Toromsleilighet med 2+2 soveplasser (Comfort)

Disse leilighetene ligger i 1.,2., eller 3. etasje og består av stue med dobbel sovesofa (til barn på max 14 år), soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj samt balkong, terrasse eller hage - enten privat eller felles. Enkelte leiligheter har aircondition, som kan bestilles på et tillegg. Noen av leilighetene har noe utsikt mot havet.

Treroms-leilighet med 4+2 soveplasser (Type T6)

består av stue med dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger, bad med toalett og dusj samt terrasse.

Fireromsleilighet med 6+2 soveplasser (type Q8)

består av stue med dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, 2 soverom med to enkelsenger, bad med toalett og dusj, samt hage/ terrasse. NB. Leiligheten utleies til maks 8 personer, såsant minst to av dem er under 12 år.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Rosburgo Sea Resort

Roseto Degli Abruzzi, Abruzzo

Italy Village - La Serra Resort

Baia Domizia, Campania

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Abruzzo

search map