Agriturismo i Silvi Marina i Abruzzo

Agriturismo Le Macine

 
Agriturismo Le Macine er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Le Macine er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Silvi Marina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Le Macine ligger ved åsene i innlandet, ca 6 km fra havet og den flotte sandstranden i Silvi Marina, og kun ca 1 km fra den lille middelalderbyen Silvi Alta.

Bondegård med havutsikt

Fra stedet har man en fantastisk utsikt over det flotte og kuperte landskapet. Det er her snakk om et område som kan by på mange utfluktsmuligheter -både natur og kultur-. Kjører man ca 35 km mot vest. innover i landet- kommer man til Appenninerne hvor man finner en storslått natur. På veien kan man velge å stoppe i en av områdets mange små middelalderbyer, som alle er plassert på hver sin ås.

Les mer om Agriturismo Le Macine

Restaurant og basseng

Eiendommen er et gammelt landsted som er blitt modernisert og meget velholdt. Den har svømmebasseng med vannmassasje og en flott solterrasse med lenestoler og utsikt mot havet. Dessuten er det en restaurant med populære temakvelder som pizza.night og grillkveld hvor man spiser alle sammen på gårdsplassen, og her ute finner man også en hyggelig taverna innredet i den gamle stallen hvor det er sofa og tv-stue. I den andre bygningen er det et familiekjøkkenhvor gjestene med små barn kan benytte seg av utstyrene samt kjøleskap, komfyr, mikrobølgovn som er åpent 24 timer i døgnet. Utenfor finner man en liten grill, bordtennis, lekeplass, liten fotballbane mellom oliventrærne og parkeringen. Gjestene er velkomne til å forsyne seg med frukt fra kjøkkenhagen hvor det bla. også dyrkes vannmeloner. På stedet arrangeres det også matlagingskurs mot betaling.

Rom som leiligheter

Det er både hotellrom og leilighet på stedet, begge deler er innredet i gammeldags rustikk stil. Leilighetene ligger i sidebygningen ca. 150 meter unna hovedbygningen, og er alle utstyrt med bad med toalett og dusj, kjøkken, samt møblert terrasse eller balkong.

Leilighetene på Agriturismo Le Macine

Etromsleilighet med 2 soveplasser

leiligheten ligger på første etasje og består av romslig stue med kjøkken og nattområdet med dobbelseng, samt bad med toalett og dusj. Nattområdet er adskilt fra kjøkken/ oppholdsrom med en skillevegg. Til leiligheten er det møblert terrasse.

Toroms -leilighet med 4 soveplasser

ligger enten på første eller andre etasje. Leiligheten består av romslig stue med kjøkken og nattområde med dobbel sovesofa, adskilt kjøkken/ oppholdsrom med en skillevegg, soverom med dobbelseng, samt bad med toalett og dusj. Til leiligheten er det møblert terrasse eller balkong.

Toromsleilighet med hems og 4/6 soveplasser

ligger på første etasje og består av romslig stue med kjøkken og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, hems med to enkelsenger, samt bad med toalett og dusj. Til leiligheten er det møblert terrasse.

Treroms-leilighet med 4/ 6 soveplasser

ligger på første etasje og består av romslig stue med kjøkken og dobbel sovesofa, to soverom med dobbelseng, samt bad med toalett og dusj. Til leiligheten er det møblert terrasse.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Le Macine

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Le Macine som ligger i Abruzzo. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Le Macine. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Agriturismo Le Macine

Bedømmelse av Agriturismo Le Macine

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Macine

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Macine

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Macine

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Macine

Les mer

Monica og familie fra i Norge boede på Agriturismo Le Macine i Silvi Marina fra d. 2. til d. 16. juli 2011.

Vi hadde en super ferie i Abruzzo. Området var nytt for oss, og vi brukte derfor leiebilen flittig og fikk besøkt flere steder i provinsen. Steder som huskes som spesielt interessante er Sulmona og Civitella Castellana. Begge stedene anbefalt av vertskapet på Le Macine, der vi bodde i de to ferieukene. Området rundt Il Corno Grande er også svært vakkert og imponerende. Annet som må nevnes spesielt er all den gode maten vi spiste i Abruzzo. Aldri før har vi spist så mye deilig mat i Italia – og vi har tilbragt mange ferier i landet. Den lokale vinen er også svært god.
Le Macine ligger nydelig til på en ås med utsikt over de omkringliggende åser og Adriaterhavet. Fra bassenget er det utsikt mot Silvi Paese (ca. 2 km fra gården) og havet. Nydelig. Silvi Paese er en sjarmerende småby med to-tre spisesteder og et par barer. Det lå dessuten to pizzeriaer/restauranter i gangavstand fra Le Macine. På et av de, Quo Vadis, hadde de super pizza og verdens beste bruschette miste. Le Macine er en velholdt agriturismo. Leilighetene er store, rene og pene. Restauranten på gården holder åpent hver kveld, og noen dager til lunsj. Tre dager i uken hadde de temakveld, og da ble det dekket langbord til gårdens gjester. De andre kveldene ble det servert èn meny. Maten var svært, svært god. Bassengområdet var i all hovedsak rent og pent. Noen av dagene var det veldig mange barn som badet hele dagen, og da ble vannet noe grumsete på ettermiddagen. Kanskje ikke til å unngå? Vi opplevde imidlertid flere ganger i løpet av oppholdet at det ble servert ferskpresset juice ved bassenget. Det satte vi stor, stor pris på. Alt i alt hadde vi et supert opphold på Le Macine. Vertskapet var dessuten hyggelige og serviceinnstilt, og det betyr mye. Om vi skulle plukke på noe må det være at det ble nesten uutholdelig varmt i leiligheten om natten (ca. 30 grader), og uten aircondition var det vanskelig å sove godt. Alternativt kunne det med fordel vært myggnett foran dørene til verandaene. Fordi det var så varmt, måtte vi likevel sove med dørene åpne, og resultatet var “tusen” myggstikk.
Vi har bare gode ting å si om In-Italia, og kommer helt sikkert til å bruke dere igjen.

Les mer
 
search map