Hotell i Santo Stefano di Sessanio i Abruzzo

Sextantio Albergo Diffuso

Byens markante profil før jordskjelvet i 2009 som dessverre raserte middelaldertårnet Restauranten Locanda Sotto gli Archi Mange av rommene har frittstående badekar
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sextantio Albergo Diffuso er ikke et hvilket som helst hotell, men en verden for seg selv. Det er et bevaringsprosjekt i samarbeid med Santo Stefano di Sessanios borgmester og Gran Sasso Nasjonalpark, hvor man rundt i byen har restaurert middelalderhus utvendig og innvendig. Formålet har vært å gjenskape en autentisk og livlig tidslomme i et fjellrikt miljø, ca 1½ times kjøring fra Roma.

Rom med sjel

Møbler, materialet og tekstiler har blitt skaffet fra forskjellige lokale produsenter i en Arte Povera-stil for ikke å unngå at rommene ble innredet med moderne plastikkmøbler uten sjel. Videre er det varmekabler i gulvene, og all teknologi er skjult for å bevare det opprindelige uttrykket.

Les mer om Sextantio Albergo Diffuso

Originalitet i middelalderbyen

De 30 rommene ligger spredt i hele byen og har alle utsikt til landskapet eller Middelalderbyens gater og strender. De er alle meget flott restaurert, og det er bevart rommenes originalitet som f.eks sot over peisen, skavanker i stengulvene og håndvevet sengeteppe. De 5 soler som stedet har fått, er mer på grunnlag av originalitet og autentisitet enn overdådighet av moderne fasiliteter som f.eks flatskjermtv, telefon, aircondition og balkonger -som helt bevist er unnlatt-. Man får med andre ord en levende opplevelse for livet.

Badene er bemerkelsesverdige; her har man vært nødt til å imøtekomme noen av nåtidens krav i forhold til komfort og hygiene, men fantastiske frittstående badekar -i ca halvparten av rommene-, hårføner og hotellets egne økologiske produkter som passer godt inn i helheten, og står som en fin kontrast til de originale murene og tretakene med store bjelker.

Dobbeltrom Classic
- Classic-rommene er alle til maks to personer, og har eget bad med toalett og dusj.
Dobbelrom Superior
- Superior-rommene er litt større enn Classic-rommene. De er alle til maks to personer og har Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj og frittstående badekar. Alle rommene har peis.
Suite
- Suitene er større enn Superior-rommene og består av to rom en suite. De er til to voksne (med mulighet for oppredninger til to barn) og har eget bad med toalett og frittstående badekar. Alle rommene har peis og flere har balkong.
Studio er ikke en leilighet og har derfor ingen kjøkkenkrok.

Restaurant Locanda Sotto gli Archi
- Hotellets stilfulle og historiske restaurant Locanda Sotto gli Archi ligger midt i byen med landskapsutsikt over det abruzzesiske plante- og mineralriket. Kokken er blant de beste i regionen og er absolutt kompromissløs innenfor sitt fag; her spiser og drikker man godt i skjæret fra peisens ild, og man blir behandlet som grever og baronesser.
Il Cantinone:
- Frokosten (buffet) nyter man i den lokale vinbaren Il Cantinone, hvor man nærmest føler seg som en landeveisridder i Middelalderen som har tatt ly i et gjestehus.
Bottega degli Infusi e Distillati
- Dette hyggelige stedet er et slags kombinert hjemmebrenneri og tesalong, der man kan nyte alt fra urtete til whiskey.

Det er gratis parkering nedenfor byen.

Vennligst bemerk at beliggenheten ved fjellet Gran Sasso betyr at det kan forventes snø fra oktober til mars, så man er påbudt å ta med kjettinger eller ha vinterdekk på bilen i denne perioden.

Les om rommene på Sextantio Albergo Diffuso

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Sextantio Albergo Diffuso

Les personlige anmeldelser av Sextantio Albergo Diffuso som ligger i Abruzzo. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Sextantio Albergo Diffuso. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Sextantio Albergo Diffuso

Les mer

Bedømmelse av Sextantio Albergo Diffuso

Les mer
 
search map