Feriebolig i Roseto Degli Abruzzi i Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Rosburgo Sea Resort ligger like ved stranden og ca. 1 km fra Roseto Degli Abruzzis sentrum - og med enda kortere avstand til de nærmeste spisestedene og innkjøpsmulighetene.

La badeferien begynne

Eiendommen ble ferdigbygget i 2008 og er designet med hensyn til at gjestene skal få så mye plass som mulig utendørs, så leilighetene har store terrasser (de fleste har begrenset havutsikt). Ved inngangen er det i tillegg et mindre svømmebasseng samt et område med boblebad.

Les mer om Rosburgo Sea Resort

Leilighetene

De 42 leilighetene har fått en stilfull innredning, og er alle utstyrte med aircondition og tv. I første etasje er det resepsjon og felles vaskerom (benyttes mot betaling), samt mulighet for Wi-Fi i resepsjonsområdet. Vi gjør oppmerksomme på at det går en toglinje ikke så langt bak leilighetene og at det tidvis kan forekomme støy ved passerende tog. Det er parkering tilgjengelig i forbindelse med eiendommen (10 plasser) som må forhåndsbestilles - alternativt kan dere benytte dere av den store og kostnadfrie parkeringsplassen ved siden av eiendommen.

Leilighetene på Rosburgo Sea Resort

Studioleilighet m. hage

Leilighet med selvstendig inngang fra gaten. Denne type leilighet består av en stue med fin kjøkkenkrok (4 kokeplater, ovn og romslig kjøleskap med liten fryseboks), enkelsovesofa og dobbeltseng, eget bad med toalett og dus. Disse leilighetene er ganske mørke og virker innestengte, så vi råder våre kunder til å velge en av de større leilighetstypene.

Leilighet m. 1 soverom og balkong/terrasse

Toromsleilighetene ligger enten i første-, andre- eller tredje etasje. De består av en stue med fin kjøkkenkrok (4 kokeplater, ovn, romslig kjøleskap med liten fryseboks) og halvannen sovesofa (140 x 190 cm, passer derfor best til barn under 12 år), et soverom med dobbeltseng, eget bad med toalett og dusj, samt terrasse med bord og stoler.

Leilighet m. 1 soverom m. delivs havutsikt og balkong/terrasse

Toromsleilighetene ligger enten i første-, andre- eller tredje etasje. De består av en stue med fin kjøkkenkrok (4 kokeplater, ovn, romslig kjøleskap med liten fryseboks) og halvannen sovesofa (140 x 190 cm, passer derfor best til barn under 12 år), et soverom med dobbeltseng, eget bad med toalett og dusj, samt terrasse med havutsikt, bord og stoler.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (med terrasse)

Treromsleilighetene ligger kun i øverste (altså fjerde) etasje og har skråtak. De består av en stue med fin kjøkkenkrok (4 kokeplater, ovn, romslig kjøleskap med liten fryseboks) og halvannen sovesofa (140 x 190 cm, passer derfor best til barn under 12 år), to soverom med dobbeltseng, eget bad med toalett og dusj, samt stor terrasse med bord og stoler.

Leilighet m. 2 soverom m. delvis havutsikt og balkong/terrasse

Treromsleilighetene ligger kun i øverste (altså fjerde) etasje og har skråtak. De består av en stue med fin kjøkkenkrok (4 kokeplater, ovn, romslig kjøleskap med liten fryseboks) og halvannen sovesofa (140 x 190 cm, passer derfor best til barn under 12 år), to soverom med dobbeltseng, eget bad med toalett og dusj, samt stor terrasse med havutsikt, bord og stoler.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Casale Villarena

Nerano, Campania

Anbefalinger for deg

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Abruzzo

search map