Feriebolig i Roseto Degli Abruzzi i Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

 
Rosburgo Sea Resort er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Rosburgo Sea Resort er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roseto Degli Abruzzi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Rosburgo Sea Resort ligger like ved stranden og ca. 1 km fra Roseto Degli Abruzzis sentrum - og med enda kortere avstand til de nærmeste spisestedene og innkjøpsmulighetene.

La badeferien begynne

Eiendommen ble ferdigbygget i 2008 og er designet med hensyn til at gjestene skal få så mye plass som mulig utendørs, så leilighetene har store terrasser (de fleste har begrenset havutsikt). Ved inngangen er det i tillegg et mindre svømmebasseng samt et område med boblebad.

Les mer om Rosburgo Sea Resort

Leilighetene

De 42 leilighetene har fått en stilfull innredning, og er alle utstyrte med aircondition og tv. I første etasje er det resepsjon og felles vaskerom (benyttes mot betaling), samt mulighet for Wi-Fi i resepsjonsområdet. Vi gjør oppmerksomme på at det går en toglinje ikke så langt bak leilighetene og at det tidvis kan forekomme støy ved passerende tog. Det er parkering tilgjengelig i forbindelse med eiendommen (10 plasser) som må forhåndsbestilles - alternativt kan dere benytte dere av den store og kostnadfrie parkeringsplassen ved siden av eiendommen.

Les om leilighetene på Rosburgo Sea Resort

Sjul teksten
 
 
search map