Ferieovernattinger i Roseto Degli Abruzzi

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen er en typisk badeby med 10 km god sandstrand og en spesielt livlig sommeratmosfære. Her bor det ca. 20 000 faste innbyggere, noe som gjør at det er mulig å finne gode innkjøpsmuligheter og spisesteder selv utenom de hektiske sommermånedene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

La badeferien begynne

På 1800-tallet sentrerte byen seg rundt togstasjonen, men i løpet av de siste tiårene har byen vokst og nye bygninger har skutt i været nede ved stranden, der det også har blitt anlagt en lang og bred Promenade med sykkelsti under flotte palmer og lekeplasser.

Les mer om Roseto Degli Abruzzi

Bestill ferieovernattinger i Roseto Degli Abruzzi

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Roseto Degli Abruzzi og ellers i Abruzzo. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map