Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Residence Rendez-Vous

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Rendez-Vous ble bygget i 2006 og består av 58 leiligheter totalt. Her er det kort gangavstand til butikker (ca. 400 meter til nærmeste supermarked) og spisesteder, og veien til stranden går via en gangtunnel under toglinjen, som for øvrig forbinder kystbyene her i Abruzzo dersom dere får lyst til å dra på en utflukt eller to.

Benytt dere av fasilitetene

Leilighetskomplekset er fullt utstyrt med heis, svømmebasseng og både parkeringsplass og garasje (begge krever forhåndsbestilling og betaling), samt gratis parkeringsplasser på gaten hvis man kan finne plass. Alle leilighetene er flotte og pent innredet med aircondition, vaskemaskin, tv og en stor, møblert terrasse med enten direkte havutsikt eller havutsikt fra siden.

Les mer om Residence Rendez-Vous

Praktisk beliggenhet

Stedets beliggenhet er ideell for barnefamilier som er ute etter en stressfri badeferie, og dere kan til og med reise hit med offentlig transport da det er togstasjon i byen. Det er ikke direkte forbindelser mellom Pineto og flyplassen i Pescara, men det går en buss fra flyplassent til Pescaras togstasjon der det går tog til Pineto. Togstasjonen ligger knappe 500 meter fra Residence Rendez-Vous.

NB: Vi gjør oppmerksomme på at jernbanelinjen passerer rett foran leilighetskomplekset og at det dermed kan forekomme støy derfra, også om natten. Men vinduene er av så god kvalitet at lyden ikke er så plagsom så lenge disse er lukket.

Leilighetene på Residence Rendez-Vous

Toromsleilighet med 4 soveplasser

Leilighetene er ca. 45 m² store og består av en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap, liten fryseboks, ovn og fire gassblusser) og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et bad med toalett og en stor, møblert terrasse med havutsikt.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Italy Village - La Serra Resort

Baia Domizia, Campania

Anbefalinger for deg

Green Bay Village

Pineto, Abruzzo

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Abruzzo

search map