Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Residence Rendez-Vous

 
Residence Rendez-Vous er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Rendez-Vous er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pineto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Rendez-Vous ble bygget i 2006 og består av 58 leiligheter totalt. Her er det kort gangavstand til butikker (ca. 400 meter til nærmeste supermarked) og spisesteder, og veien til stranden går via en gangtunnel under toglinjen, som for øvrig forbinder kystbyene her i Abruzzo dersom dere får lyst til å dra på en utflukt eller to.

Benytt dere av fasilitetene

Leilighetskomplekset er fullt utstyrt med heis, svømmebasseng og både parkeringsplass og garasje (begge krever forhåndsbestilling og betaling), samt gratis parkeringsplasser på gaten hvis man kan finne plass. Alle leilighetene er flotte og pent innredet med aircondition, vaskemaskin, tv og en stor, møblert terrasse med enten direkte havutsikt eller havutsikt fra siden.

Les mer om Residence Rendez-Vous

Praktisk beliggenhet

Stedets beliggenhet er ideell for barnefamilier som er ute etter en stressfri badeferie, og dere kan til og med reise hit med offentlig transport da det er togstasjon i byen. Det er ikke direkte forbindelser mellom Pineto og flyplassen i Pescara, men det går en buss fra flyplassent til Pescaras togstasjon der det går tog til Pineto. Togstasjonen ligger knappe 500 meter fra Residence Rendez-Vous.

NB: Vi gjør oppmerksomme på at jernbanelinjen passerer rett foran leilighetskomplekset og at det dermed kan forekomme støy derfra, også om natten. Men vinduene er av så god kvalitet at lyden ikke er så plagsom så lenge disse er lukket.

Leilighetene på Residence Rendez-Vous

Toromsleilighet med 4 soveplasser

Leilighetene er ca. 45 m² store og består av en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap, liten fryseboks, ovn og fire gassblusser) og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et bad med toalett og en stor, møblert terrasse med havutsikt.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Rendez-Vous

Les personlige anmeldelser av Residence Rendez-Vous som ligger i Abruzzo. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Rendez-Vous. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Residence Rendez-Vous

Bedømmelse av Residence Rendez-Vous

.,

Les mer

En ny og veldig hyggelig opplevelse på app. Rendez-Vous

Vi bodde i en fireromsleilighet med fantastisk utsikt over strandpromenaden og havet på den ene siden og fjellene i vest på den andre siden. Terrassen ble satt stor pris på, romslig og luftig. Her ble alle måltider inntatt. Standarden og utstyret i leiligheten var helt klart godkjent. Da vi ved et par tilfeller ringte etter servicehjelpt var personalet raskt på plass. Bassenget ble ikke brukt da havet var så lett tilgjengelig. Totalt sett er vi veldig fornøyd da oppholdet var over forventningene.

Les mer

En fin plass

Leilighetene var romslige og fine. Våre leiligheter lå inntil toglinjen og på natta var det plagsom støy. I perioder var det mange godstog. Fine strender med faste strandstoler,- det var bra. Pineto var en stille og rolig plass. I sum var vi fornøyde.

Les mer

Pineo, Rendez-Vous

Jeg har sammen med familien min hatt et perfekt opphold på Pineto. Leiligheten på Residence Rendez-Vous var supert, fint rengjort og romslig med en fantastisk balkong. Med tre minutters gangasvstand via en lite trafikkert vei til stranden kunne det ikke vært mye bedre. At det føltes som om toget kjørte rett gjennom soverommet fikk så være da vi var advart og hadde med oss ørepropper. Bassenget er ganske lite og har begrensede åpningstider, hvilket gjorde at mine nevøer og nieser ble en anelse skuffet. Med med bademulighetene i havet ble det fort glemt.

Les mer

Bedømmelse av Residence Rendez-Vous

Bra sted tett på havet.
Utrolig fin strand.

Les mer

Bedømmelse av Residence Rendez-Vous

Les mer
 
search map