Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Residence Rendez-Vous

 
Residence Rendez-Vous er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Rendez-Vous er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pineto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Rendez-Vous ble bygget i 2006 og består av 58 leiligheter totalt. Her er det kort gangavstand til butikker (ca. 400 meter til nærmeste supermarked) og spisesteder, og veien til stranden går via en gangtunnel under toglinjen, som for øvrig forbinder kystbyene her i Abruzzo dersom dere får lyst til å dra på en utflukt eller to.

Benytt dere av fasilitetene

Leilighetskomplekset er fullt utstyrt med heis, svømmebasseng og både parkeringsplass og garasje (begge krever forhåndsbestilling og betaling), samt gratis parkeringsplasser på gaten hvis man kan finne plass. Alle leilighetene er flotte og pent innredet med aircondition, vaskemaskin, tv og en stor, møblert terrasse med enten direkte havutsikt eller havutsikt fra siden.

Les mer om Residence Rendez-Vous

Praktisk beliggenhet

Stedets beliggenhet er ideell for barnefamilier som er ute etter en stressfri badeferie, og dere kan til og med reise hit med offentlig transport da det er togstasjon i byen. Det er ikke direkte forbindelser mellom Pineto og flyplassen i Pescara, men det går en buss fra flyplassent til Pescaras togstasjon der det går tog til Pineto. Togstasjonen ligger knappe 500 meter fra Residence Rendez-Vous.

NB: Vi gjør oppmerksomme på at jernbanelinjen passerer rett foran leilighetskomplekset og at det dermed kan forekomme støy derfra, også om natten. Men vinduene er av så god kvalitet at lyden ikke er så plagsom så lenge disse er lukket.

Leilighetene på Residence Rendez-Vous

Toromsleilighet med 4 soveplasser

Leilighetene er ca. 45 m² store og består av en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap, liten fryseboks, ovn og fire gassblusser) og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et bad med toalett og en stor, møblert terrasse med havutsikt.

Sjul teksten
 
 
search map