Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Green Bay Village

 
Green Bay Village er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Green Bay Village er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pineto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Nybygde Green Bay Village ligger ca. 2 km utenfor Pineto, knappe 200 meter fra stranden og havet. Nærmeste butikk ligger ca. 500 meter fra stedet, mens det er ca. 1,5 km til nærmeste kjøpesenter - her trenger dere med andre ord ikke bil for å få en herlig badeferie.

Fasiliteter

Green Bay Village er et pent, velholdt og moderne leilighetskompleks som er konsturert rundt svømmebassenget. Gjestene kan dessuten fritt benytte seg av parkeringsplassen og den private stranden nedenfor.

Les mer om Green Bay Village

Leilighetene

Her bor dere i flotte og velmøblerte leiligheter som alle er utstyrte med aircondition og store balkonger med hagebord og -stoler.

Leilighetene på Green Bay Village

Toromsleilighet med 4 soveplasser

består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et bad/toalett og en stor møblert balkong.

Treromsleilighet med 5 soveplasser

består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et lite rom med køyeseng et bad/toalett og en stor møblert balkong.

Sjul teksten
 
 
search map