Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Cerrano Park

Fellesbassenget med utsikt fra første etasje i bakgrunnen
 
Cerrano Park er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Cerrano Park er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pineto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cerrano Park er et leilighetskompleks som ble bygget i 2010 og ligger i den sørlige delen av badebyen Pineto, knapt 1 km utenfor sentrum. Komplekset tilbyr parkeringsplass til hver leilighet og felles svømmebasseng med tilhørende soldekk og havutsikt.

Få det meste ut av badeferien

På Cerrano Park er det totalt 12 leiligheter som alle er fordelt på to etasjer, og utstyrt med to bad, romslig terrasse og havutsikt. Stranden tilhører den nærliggende havparken Parco Marino del Cerrano og ligger på den andre siden av veien og jernbanelinjen ca. 250 meter unna (nås via en gangtunnel). Nærmeste innkjøpsmuligheter og spisesteder ligger i Pinetos sentrum, ca. 1 km unna.

Les mer om Cerrano Park

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (inngang i første etasje):
- De 6 leilighetene er fordelt på to etasjer og har inngang i første etasje. Her finner dere en stue med kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. En trapp fører ned til en høy kjelleretasje som består av enda en stue med dobbeltsovesofa, et soverom med to enkeltsenger og enda et bad med toalett og dusj. Leilighetene har også hage på fjellsiden og møblert terrasse vendt mot havet (utsikten kan være noenlunde begrenset av trærne) med bord og stoler, samt aircondition og tv. NB: kjelleretasjen er kun under jorden på baksiden pga. det skrånende terrenget, og det er ellers åpent på havsiden ut mot parkeringsplassen. Vi fraråder denne type leilighet til allergikere og astmatikere.
Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (inngang i andre etasje):
- 6 leilighetene er fordelt på to etasjer og har inngang i andre etasje. Her finner dere en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. En trapp fører opp til et loftsrom med to enkeltsenger og enda et bad med toalett og dusj. Leilighetene har også utgang til møblert terrasse med bord og stoler, samt aircondition og tv.

Vi gjør oppmerksomme på at det er jernbanelinje og kystvei mellom leilighetene og stranden, så man bør forvente trafikkstøy, også om natten hvis man sover med åpne vinduer. Men heldigvis er både vinduer og dører lydisolerte og støyforurensing merkes ikke så lenge disse er lukket.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Cerrano Park

Les personlige anmeldelser av Cerrano Park som ligger i Abruzzo. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Cerrano Park. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Cerrano Park

Bedømmelse av Cerrano Park

Les mer

Like bra som vanlig

Bra overnattingssted nært havet. Rask service på stedet om man behøver å fikse noe.

Les mer

En ren og fin leilighet

400 m til stranden, ikke engang med beste vilje eller med flylinje kan man få det til å bli så kort. Svømmebasseng. Kjempefint, men ikke åpent. Jo 10-13 og 16-19. Hvem vil være der når det er stekvarmt?? Når det blåser og ikke er helt solrikt. Pooldag. Men åpent da? Nei, overhodet ikke.
Det var en herlig gåtur hver dag til stranden. Synd at personalet ikke kunne vise oss hvor stolene deres var. Strandstoler var inkludert. Men ville man ha kostet det 5 Euro ekstra per dag. Inchecking gikk bra. Utchecking åpent fra 08:00, bra. Vi skulle jo kjøre 60 mil til neste sted. Åpnet de 08:00?? Nei overhodet ikke. 09:15 kom det en person og tok nøkkel og ga tilbake depositum.


Les mer

Bedømmelse av Cerrano Park

Les mer
 
search map