Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Cerrano Park

Fellesbassenget med utsikt fra første etasje i bakgrunnen
 
Cerrano Park er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Cerrano Park er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pineto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cerrano Park er et leilighetskompleks som ble bygget i 2010 og ligger i den sørlige delen av badebyen Pineto, knapt 1 km utenfor sentrum. Komplekset tilbyr parkeringsplass til hver leilighet og felles svømmebasseng med tilhørende soldekk og havutsikt.

Få det meste ut av badeferien

På Cerrano Park er det totalt 12 leiligheter som alle er fordelt på to etasjer, og utstyrt med to bad, romslig terrasse og havutsikt. Stranden tilhører den nærliggende havparken Parco Marino del Cerrano og ligger på den andre siden av veien og jernbanelinjen ca. 250 meter unna (nås via en gangtunnel). Nærmeste innkjøpsmuligheter og spisesteder ligger i Pinetos sentrum, ca. 1 km unna.

Les mer om Cerrano Park

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (inngang i første etasje):
- De 6 leilighetene er fordelt på to etasjer og har inngang i første etasje. Her finner dere en stue med kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. En trapp fører ned til en høy kjelleretasje som består av enda en stue med dobbeltsovesofa, et soverom med to enkeltsenger og enda et bad med toalett og dusj. Leilighetene har også hage på fjellsiden og møblert terrasse vendt mot havet (utsikten kan være noenlunde begrenset av trærne) med bord og stoler, samt aircondition og tv. NB: kjelleretasjen er kun under jorden på baksiden pga. det skrånende terrenget, og det er ellers åpent på havsiden ut mot parkeringsplassen. Vi fraråder denne type leilighet til allergikere og astmatikere.
Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (inngang i andre etasje):
- 6 leilighetene er fordelt på to etasjer og har inngang i andre etasje. Her finner dere en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. En trapp fører opp til et loftsrom med to enkeltsenger og enda et bad med toalett og dusj. Leilighetene har også utgang til møblert terrasse med bord og stoler, samt aircondition og tv.

Vi gjør oppmerksomme på at det er jernbanelinje og kystvei mellom leilighetene og stranden, så man bør forvente trafikkstøy, også om natten hvis man sover med åpne vinduer. Men heldigvis er både vinduer og dører lydisolerte og støyforurensing merkes ikke så lenge disse er lukket.

Sjul teksten
 
 
search map