Ferieovernattinger i Pescocostanzo

Den lokale byfesten for håndverkstradisjoner: La Festa degli Antichi Mestieri
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen med det velklingende navnet Pescocostanzo har masser av sjarm, selvtillit og en god historie å fortelle. Vi befinner oss i Abruzzos høydedrag, ca. 1400 m.o.h. i et miljø som er preget av den gamle gjeterkulture, der Nasjonalparken Majella lokker i bakgahen med grotter og storslått natur.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Estetisk fremtoning

I bybildet er det arkitektoniske retningene barokk og renessanse svært fremtredende, så det er ikke rart den har blitt inkludert på listen over Italias vakreste Middelalderbyer. Pescocostanza er meget bevisst på sin estetiske fremtoning og er flinke til å holde ved like de gamle tradisjonene med bl.a. religiøse byfester og begivenheter som har som mål å videreføre de lokale håndverkstradisjonene.

Les mer om Pescocostanzo

Byfester

- Bli for eksempel med på Festa della Madonna del Colle i slutten av mai, med høymesse, opptog i gatene og fyrverkeri.

- Pescocostanzo har også meget viktige håndverkstradisjoner innenfor blant annet smijern og knipling av høy kvalitet. Siste lørdagen i august arrangeres La Festa degli Antichi Mestieri, en festival for disse tradisjonene. Da syder gatene av liv, boder, verksteder og opptog.

Mange besøkende

Byen med de 800 innbyggerne er rikt besøkt i sommerhalvåret av romere, napolitanere og abruzzere, og de kommer hit enten for å gå på turer i fjellene og på høysletten, eller nyte den gode stemningen og sjarmen Pescocostanzo har å by på. Her finner du både handelsliv, kunstgallerier, smykkebutikker og ca. 20 restauranter.

Sjul teksten
 
 
search map