Hotell i Ocre i Abruzzo

Monastero di Santo Spirito

Utsikt fra terrassen
 
Monastero di Santo Spirito er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Monastero di Santo Spirito er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ocre her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo på et gammelt kloster midt i Abruzzos høyland, der det også bor ulv, hjort og mår. Monastero di Santo Spirito gir inntrykket av å ligge på et meget ensomt sted i stillferdige og gripende omgivelser - men allikevel er det kun ca. 2 km til de tre nærmeste byene; Ocre, Casentino og Fossa, og knappe 12 km til Abruzzos regionshovedstad L'Aquila. Nærmeste restaurant ligger også ca. 3 km fra klosteret.

Bli kjent med klosterets fantastiske historie

Klosteret kan dateres helt tilbake til år 1222, og har mange innbydende uteområder som gir mulighet for å nyte den behagelige utsikten over hele Aternodalen. Det er flere panoramiske terrasser, en herlig loggia og en flott klostergård. Det romslige klosteret summer av mystikk og huser en klosterkirke med kapell (fra år 1248) med originale freskomalerier og mange flotte saler med vegger av råsten.

Les mer om Monastero di Santo Spirito

Dra på imponerende utflukter

Etter dagens utflukt i fjellene, utflukt til Rocca Calascio borgen eller storbyen L'Aquila, kan dere koble av med en stille time i klosterets flotte bibliotek. Det er også mulig å spise på stedet, bare husk å bestille dette før ankomst.

Et feriested uten sidestykke

Ikke nok med at dere får en unik mulighet til å bo på et kloster, men Monastero di Santo Spirito har til og med fått tildelt Det Gylne Hjul av organisasjonen Touring Club Italiano som Mellom-Italias beste feriested i 2010. Prisen utdeles hvert år til kun fire overnattingssteder i hele Italia basert på kriterier som kvalitet, gjestfrihet, servicenivå, prisnivå og orden. Eierne har jobbet hardt for å motta denne prisen, og jobber stadig med å forbedre gjestenes opphold. På klosteret produserer de selv safran, plukker trøfler, lager honning og utveksler råvarer med de vinproduserende naboene. Denne sansen for håndverk og kvalitet gjelder helt ned til hver minste detalj: f.eks. er kroppspleieproduktene på rommenes bad basert på eselmelk og olivenolje. Og hvis dere liker dem er det fullt mulig å få kjøpt med seg produktene hjem.

Rommene:
- Klosteret har 12 romslige rom, fordelt på enkelt-, dobbelt, trippel- og firesengsrom. Fire av rommene har hems. To av rommene har en intern dør mellom, noe som er en god løsning for barnefamilier. Rommene ligger enten i vestfløyen med utsikt mot klostergården og landskapet, eller i østfløyen med utelukkende landskapsutsikt. Alle rommene vender mot øst uansett fløy. Rommene har fine historiske detaljer, samt tv, telefon og privat bad med dusj og toalett. Siden vi befinner oss ca. 700 m.o.h. er det ikke bruk for aircondition. Fra rommene kan dere nyte den flotte landskapsutsikten, men siden det er et eldre bygg er det ikke balkonger. Stedet stiller med terrengsykler til gjestene under oppholdet.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Monastero di Santo Spirito

Les personlige anmeldelser av Monastero di Santo Spirito som ligger i Abruzzo. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Monastero di Santo Spirito. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Monastero di Santo Spirito

Les mer

Bedømmelse av Monastero di Santo Spirito

Les mer

Bedømmelse av Monastero di Santo Spirito

Les mer

Bedømmelse av Monastero di Santo Spirito

Les mer
 
search map